Danijela Dvornik pokazala kako izgleda rođendanska proslava Balie Dee

Bajkoviti 3. rođendan

Instagram

Dom obitelji Dvornik-Pearce odzvanja dječjim smijehom jer upravo traje proslava trećeg rođendana Balie Dee, prve kćerkice influencerice Elle i supruga Charlesa. Starija sestrica devetomjesečne Lumi wren nedavno je napunila tri godine, a njezina baka, 53-godišnja blogerica Danijela Dvornik, podjelila je na Instagramu dašak vesele atmosfere s današnje proslave na kojoj je i zapjevala, pa se zatim našalila na svoj račun: 'Malo mi glas baca na Kolindin'.

Instagram screenshot 

 'U tijeku je Baliein rođendanski party', napisala je Danijela uz fotografije, na kojima se vide dekoracije u tonovima plave i ružičaste s puno balona i poslastica. Naravno, tu su i brojni pokloni kojima se Balie sigurno obradovala. Podsjetimo, na njezin rođendan čestitku joj je putem društvenih mreža uputila i mama Ella, a na svom Instagram profilu podijelila je još nekoliko fotografija slavlja.

'Na današnji dan prije tri godine došla je na svijet Bali Dee, poznata kao 'nema više papat' 'piki' 'pikulica', 'butterfly' i 'pljunuti Charles'. Popapala nam je živce i još uvijek nismo nadoknadili san koji nam je oduzela. A danas velika seka slavi veliki treći rođendan. Naša prva ljubav', napisala je Ella, a čestitkama su se pridružili i Franka Batelić, Sementa Rajhard i Zsa Zsa.

Instagram 

Instagram 

Instagram