Harry i Meghan uvrijedili princa Charlesa

Nikome drugome iz kraljevske obitelji to nije palo na pamet

Profimedia

Sin kraljice Elizabete II., britanski princ Charles proslavio je jučer 72. rođendan, no veselje mu je umanjiio potez njegovog najmlađeg sina i snahe, 36- godišnjeg princa Harryja i tri godine starije Meghan Markle, Naime, dok su budućeg kralja Engleske na društvenim mrežama brojni članovi kraljevske obitelji obasipali najboljim željama, Harry i Meghan rođendan mu uopće nisu čestitali, piše The Sun. 

Profimedia 

Službeni Instagram profil Harryja i Meghan broji više od deset milijuna pratitelja, no na njemu ipak nije osvanula rođendanska čestitka kako bi dolikovalo. Je li to posljedica njihovih napetih odnosa i Harryjeve otuđenosti od obitelji ili su, kako smatra The Sun,  Charlesu možda uputili privatnu čestitku, s obzirom da su se odrekli kraljevskih dužnosti i titule vojvoda od Sussexa.

Za razliku od njih, ostali članovi obitelji potrudili su se da Charlesu uljepšaju dan. Na službenom Instagram profilu kraljice Elizabete osvanula je crno-bijela fotografija na kojoj u krilu drži svoje prvorođeno dijete. 'Čestitam princu od Walesa danas vrlo sretan rođendan!', napisala je kraljica uz emotikon balona i rođendanske torte.

Profimedia 

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, 38-godišnji princ William i 38-godišnja Kate Middleton, također su na svom službenom Instagram profilu poželjeli sve najbolje  Charlesu uz fotografiju slavljenika u kremastoj jakni ukrašenoj vojnim priznanjima. 'Čestitamo vrlo sretan rođendan njegovom kraljevskom visočanstvu, princu od Walesa!', napisali su ispod fotografije.