Glumica prepala tretmanom koji izgleda vrlo bolno

Sve za mladenački izgled?

Story

Američka glumica latinske krvi, 46-godišnja Eva Mendes prepala je obožavatelje fotografijom koju je podijelila na Instagramu, a na kojoj se vidi kako se podvrgla bizarnom i naizgled bolnom tretmanu ljepote koji uključuje sedam dugačkih igala zabijenih ispod kože na vratu. U opisu je otkrila kako je njena prijateljica otvorila salon za ljepotu te da će s fanovima podijeliti rezultate tretmana.

 'Boli li to?', pitao ju je pratitelj. 'I ne baš. A moj prag tolerancije na bol je zaista nizak',

Što se, dovraga, ovdje događa?

odgovorila mu je glumica. Ipak, drugi pratitelji su priznali da im nije nimalo ugodno gledati tu fotografiju. 'Što se, dovraga, ovdje događa?', pitali su se, 'mene boli samo dok ovo promatram', ' 'ovo izgleda užasno', 'ovo mi je izazvalo anksioznost', bili su neki od komentara. Vlasnica salona kasnije je na svom profilu objavila istu fotografiju te pojasnila kako ovaj tretman ne podiže obješenu kožu vrata, kao što su neki Evini fanovi zaključili.

'Eva nema obješen vrat. Ove tanke niti stimuliraju proizvodnju kolagena i sprečavaju da se koža na vratu opusti', pojasnila je vlasnica. Podsjetimo, Eva je jednom prilikom otkrila  što pojede u danu da bi održala mladoliki izgled i zdravlje, pogotovo dok je zauzeta majčinskim obavezama oko petogodišnje kćeri Esmeralde i godinu i pol mlađe sestrice Amande, koje dijeli sa sedam godina mlađim partnerom, glumcem Ryanom Goslingom.

Profimedia 

'Dan obično započinjem s jajima. Mislim da su jaja poput magije, toliko toga možeš napraviti s njima. najčešće od njih ipak jednostavno napravim kajganu i jedem ih uz tost. Odrasla sam jedući rižu i grah, i tako uvijek nastojim imati neku vrstu žitarica u svakom obroku. Za ručak najčešće jedem lososa uz rižu ili uz quinou i pokušavam uvijek uvrstiti salatu. To isto jedem za večeru. Rob sam navika u tom pogledu. Ne zamaram se previše s prehranom. Hranu smatram gorivom za svoje tijelo. No moram priznati je da je ono za čime žudim povratak jedenja za stolom. Trenutačno sam u fazi preživljavanja s dvije bebe i jedem u hodu', rekla je Eva još prije.