MIla Kunis van sebe jer ne može zaustaviti ono što im se sprema

Na rubu je da 'pukne po šavovima'

Profimedia

Glumci Ashton Kutcher i Mila Kunis vrlo su brzo postali omiljeni hollywoodski par otkako su zajedno, no Ashtonov bivši brak sa 16 godina starijom glumicom Demi Moore ne prestaje biti izvor tema i šuškanja, pogotovo otkako je Demi objavila memoare u kojima je bivšeg supruga prikazala kao nevjernog i bezosjećajnog. Njezina otvorenost prema otkrivanju neugodnih detalja iz prošlosti navodno ponovno stvara veliku nervozu kod Mile, koja se boji da bi Demi mogla otkriti još 'prljavih' tajni o Ashtonu u svom novom erotskom podcastu u kojem će sudjelovati, piše magazin New Idea.

Profimedia 

'Mila je na rubu 'pucanja po šavovima' zbog plana Demi Moore da otkrije sve tajne iz kreveta koja je dijelila s Ashtonom u braku', kazao je Milin zabrinuti prijatelj koji je želio ostati anoniman i

Mila je na rubu pucanja zbog plana Demi Moore

dodao:  'Mila se već osjećala poniženo kad je Demi prošle godine objavila memoare, i sad joj se diže kosa na glavi od pomisli da će otkriti još tajni o njihovom seksualnom životu. Najgore od svega je to što ne može spriječiti Demi da to napravi'. Rekao i kako se MiIla, koja s Ashtonom ima sina Dimitrija i kćerkicu Wyatt, uvijek osjećala nesigurno u vezi zbog Demi, ali se trudila to ne pokazivati.

Profimedia  MIla Kunis prije godinu dana

 Portal Gossip cop učio je jednu veliku 'rupu' u ovoj priči i svjedočenju 'insidera'. Demi, naime, u podcastu neće govoriti o vlastitim seksualnim iskustvima, već o iskustvima producentice podcasta Shane Feste. Demi će samo posuditi svoj glas i glumačku vještinu da dočara njezina iskustva i razmišljanja, stoga ova priča teško da 'drži vodu'.