Jelena Karleuša: 'Majka ne mora izgledati kao kućna pomoćnica!'

Uzvratila na kritike te otkrila čemu uči svoje kćeri

Profimedia

Srpska 'kraljica skandala', 42-godišnja pjevačica Jelena Karleuša našla se na meti kritika zbog svojih provokativnih odjevnih kombinacija, ali na njih nije šutjela. Popularna pjevačica privlači puno pažnje nesvakidašnjim i provokativnim modnim odabirima, koji su nerijetko tema i među članovima žirija glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda', a jedan od njih je i Jelena. U najnovijoj epizodi ovog realityja muški je član žirija prokomentirao njezinu odjeću, te pažnju i novac koji u to ulaže, a pop diva mu je 'spustila' u svom stilu, piše glossy.espreso,rs.

Instagram 

 'To je tema koju smo apsolvirali, da žena ako je majka ne mora se zaviti, ne mora otići u samostan, ne mora izgledati kao kućna pomoćnica i završiti sa svojim poslom', rekla je Jelena. Dodala je da ona kod kuće nije odjevena kao na sceni i pohvalila se svojim mezimicama, 12-godišnjom Atinom i 11-godišnjom Nikom, koje dijeli sa suprugom, 35-godišnjim nogometašem Duškom Tošićem.

Instagram screenshot 

'Ja sam u mojoj kući majka, nisam u scenskom kostimu. Moja djeca su divno odgojena, sa svim peticama, uzorna, fina, skromna djeca i za mene svi kažu da sam divna majka. To što ja imam svoj posao nema veze s tim kakva sam majka, niti to mene određuje. Mogu vam samo reći da su moje cure na majku ponosne', istakla je Karleuša. Zatim je u drugom dijelu emisije u jednom trenu otkrila i čemu uči svoju djecu.

Instagram 

'Od svoje majke mogu naučiti kako je biti samostalan, uspješan, kako je boriti se, kako ne dati na sebe. Kako je biti žena u muškom svijetu, punom predrasuda, balkanskom, seljačkom mentalitetu, gdje se žena gazi i ne poštuje zbog svoje seksualnosti. Ja svoje kćeri učim da se ne stide ni svoje seksualnosti, ni svoje ženstvenosti, ni svog tijela i da imaju svoje ja, kao i da im nitko ne smije spočitavati što su lijepe i zgodne', zaključila je.