Katie Holmes već trudna s talijanskim kuharom?

Nije im dugo trebalo

Profimedia

Zvijezda popularne serije 'Dawson's Creek', 41-godišnja glumica Katie Holmes prije par mjeseci pronašla je ljubav u naručju osam godina mlađeg talijanskog kuhara Emilia Vitolo Juniora, a otad su gotovo nerazdvojni. Često ih se vidi zagrljene u šetnji ulicama New Yorka, dok zastajkuju svako malo kako bi izmijenili strastvene poljupce, ne obazirući se na prolaznike. Magazin Woman's Day tvrdi kako je bivša supruga Toma Cruisea već trudna s Emiliom, ali nastoje to sakriti od javnosti. Izvor koji im je blizak otkrio je kako je Katie zaljubljena preko ušiju u Emilia i presretna je što će dobiti dijete.

Profimedia 

Izvor je ispričao kako su Katie i Emilio nedavno kupovali boju za zidove dječje sobe i kako govore prijateljima da se pripremaju za dolazak djeteta. Navodno je 14-godišnja Suri, Katieno prvo dijete iz bivšeg braka s Tomom Cruiseom, presretna što će dobiti polubrata ili polusestru. 'Razgovaraju o imenima za dijete, stvarima kojima će opremiti djetetovu sobu, kolicima... Vrlo je jasno što se događa iako je to još tajna za javnost', rekao je izvor.

Profimedia 

Ipak, portal Gossip cop koji raskrinkava neutemeljene priče tvrdi kako to što su Katie i Emilio kupovali boju za zidove nije dokaz da je ona trudna. Zacijelo bi, smatraju oni, posao bojenja zidova par prepustio profesionalcima. Osim toga, kupili su boju u manjim kanticama kakve se obično uzimaju u hobby i art trgovinama te je vjerojatno namijenjena za Suri, koja voli izrađivati rukotvorine.