Domaća pjevačica: 'Liječnik mi je rekao da sam mogla biti u kolicima'

Progovorila o jednom od najtežih perioda u životu

Story arhiva

Jedna od kandidatkinja ovogodišnjeg showa 'Farma, more i maslina' je domaća pjevačica Maja Bajamić. Život na Farmi, pokazalo se, nije nimalo lak. Uz to što moraju održavati tamošnji život i okruženje, emocije često 'divljaju'. Maja je tako u posljednjih nekoliko dana zatražila odmor dva puta, zbog čega je odlučila progovoriti o najtežem periodu svog života - borbi protiv teške ozljede vratne kralježnice.

Story arhiva 

S obzirom na to da je prije živjela užurbanim tempom, zdravlje joj je palo u drugi plan. Naime, zbog spomenute je ozljede bila prisiljena stati na loptu. 'Ja ni u čemu nisam mogla istinski uživati jer svaki moj uspjeh je bio - OK, 'ajmo sada dalje. Odradiš jedan televizijski show, idemo u drugi, što ćemo sad... I nakon toga, to je za mene bilo najgorih godinu dana u životu, to mirovanje na koje sam bila prisiljena jer ja nikad ne bih stala da mi se to nije dogodilo', iskreno je ispričala ostalim Farmerima.

Story arhiva 

Koliko je situacija bila ozbiljna, potvrđuju i riječi liječnika, koje će zasigurno pamtiti do kraja života. 'Kada sam došla doktoru i kada me je čovjek vidio, prvo mi je rekao da nisam normalna, a drugo mi je rekao da odem zapaliti svijeću na Kamenita vrata jer sam mogla biti u kolicima. Znači, uopće nisam bila svjesna toga koliko sam ja sebe nagazila', rekla im je Maja. 

Podsjetimo, o ovoj ozljedi je progovorila i nakon potresa u Zagrebu. 'Trebala sam pomoć za svakodnevne radnje i primila sam injekciju protiv bolova. Spavala sam na kauču, a osim što se odjednom sve počelo jako tresti, probudilo me padanje boca iz kuhinje i frižidera, pucanje stakla i zamalo padanje zidnog ormara koji je bio iznad kauča. Prizor i osjećaj je bio strašan', tada se javila iz stana svojih prijatelja. 

Instagram