Barack Obama: 'Michelle mi nikada nije do kraja oprostila'

O njihovom se odnosu sve više govori

Story

Prije dva tjedna, nakon dugih nagađanja, bivši predsjednik SAD-a, Barack Obama je priznao da je svojevremeno imao problema u braku s Michelle. O svemu je po prvi put progovorio u svojim memoarima 'A Promised Land'. Sada je u razgovoru za 'The Late Show' otvoreno ispričao detalje perioda u kojem sa svojom suprugom i nije baš bio u najboljim odnosima.

Profimedia 

Na samom početku je voditelju Stephenu Colbertu ispričao kako je izgledao trenutak kada je rekao supruzi da se uopće želi kandidirati. 'Njezin je prvi odgovor bio: 'Ne', objasnio je Obama i jasno istaknuo kako Michelle to od samog početka nije željela. Iako nije htio odustati nakon tog odgovora, Barack je priznao voditelju da je ipak promislio. 'Rekao sam joj: 'Još uvijek moramo o svemu razmisliti...ako i dalje odgovor bude ne, onda je to ne'', ispričao mu je detalje.

Profimedia 

U nastavku je otkrio da se Michelle naposljetku nekako predomislila. 'Ali, ono što je apsolutno točno je to da sam nju i našu djecu uveo u izuzetno stresan i težak period. Sve je to utjecalo na naš brak, pogotovo tih osam godina mandata u Bijeloj kući. Ostala je ljuta na mene zbog toga i mislim da mi nikada do kraja nije oprostila', zaključio je razgovor.