PRVI SU UVIJEK NAJTEŽI Pred Travoltom je težak period

Dobio podršku sa svih strana

Profimedia

Prošla su četiri mjeseca otkako se slavni glumac John Travolta morao oprostiti od supruge Kelly Preston, koja je u 58. godini izgubila bitku protiv raka dojke. Iako se glumac tada izolirao i maknuo iz javnog života, s vremenom se u nekoliko navrata javio obožavateljima. Ipak, jučer je skupio snage i povodom 'Dana zahvalnosti' u Americi poslao poruku pratiteljima. 

'Samo sam htio iskoristiti ovaj trenutak da zahvalim svima vama što ste me podržali na nevjerojatan način ove godine', rekao je 66-godišnji glumac u video poruci obožavateljima na Instagramu. 'Sretan Dan zahvalnosti. Kao i uvijek, šaljem vam ljubav', riječi su kojima je završio poruku. 

Dok su mnogi bili oduševljeni jer im je omiljeni John javio, nekolicina je vidjela tugu u njegovim očima. Naime, ovo je prvi veći blagdan koji je morao provesti bez voljene Kelly. Nažalost, taj period kada je obitelj najviše na okupu tek slijedi s dolaskom božićnih blagdana. 

'Samo nastavi živjeti i voljeti, baš kao što bih ona voljela', 'Kelly bi bila jako ponosna na svu tvoju snagu i ljubav koju širiš', 'stvarno se nadam da ćeš uspjeti pronaći svoj mir i sreću još jednom', 'jako te lijepo ponovno vidjeti', samo su neki od komentara podrške i lijepih želja.