Kako se riješiti frajera? Potez zbog kojeg Jennifer uvijek ostane sama

Zna se pravi uzrok svih njezinih ljubavnih problema

Profimedia

Upoznavanje novih partnera i odlaženje na spojeve u današnje vrijeme većini predstavlja problem, a ako ste pri tome osoba čiji je život neprestano pod budnim okom medija i javnost - isto se može pretvoriti u pravu noćnu koru. Jedna od osoba koja je toga najviše svjesna je i zvijezda serije 'Prijatelji', 51-godišnja Jennifer Aniston, čiji je ljubavni život već godinama jedna od glavnih tema mnogih tabloida. Međutim, kako bi samoj sebi smanjila pritisak i olakšala odlaženje na spojeve, glumica je doskočila idealnom rješenju.

Profimedia 


Kako je ispričao izvor za OK! magazin, Jennifer navodno koristi Google za pronalaženje podataka o muškarcu s kojim se zabavlja, što uključuje njegove evidencije o nekretninama, profile na društvenim mrežama, fotografije na Getty Images i još mnogo toga. Osim što si ovime sužava potragu za onim savršenim, 51-godišnjakinja se ovako ujedno i pošteđuje propalih veza i loših spojeva koji bi se potencijalno dogodili kada bi s nekim od kandidata, kojeg nije prethodno provjerila, pokušala ostvariti neki odnos.

Profimedia 


Također, isti medij navodi i kako je ovo jedan od glavnih razloga zašto je Jennifer trenutno slobodna te zašto joj nije uspio ni posljednji brak s Justinom Therouxom koji je okončala nakon samo dvije godine. Prema riječima izvora, glumica je previše zaokupljena istraživanjem muškaraca koje upoznaje te u konačnici, kod svakoga pronađe nešto što joj se ne sviđa i zbog čega se ne upusti u daljnji odnos.