NEĆE JOŠ DUGO MOĆI OVAKO Brad Pitt si ozbiljno narušava zdravlje?

Što se događa s holivudskim zavodnikom?

Story

Dugo godina, 56-godišnji glumac Brad Pitt slovio je za jednog od najatraktivnijih u Hollywoodu. Njegovom šarmu nisu odoljele brojne žene među kojima se svakako ističu 51-godišnja Jennifer Aniston i 45-godišnja Angelina Jolie s kojima je bio i u braku. Također, posljednjih mjeseci intenzivno se pisalo i o njegovoj vezi s mlađahnom Njemicom, 27-godišnjom manekenkom Nicolom Poturalski. Međutim, kako sada piše The Globe, glumac sve više gubi svoju prepoznatljivu građu tijela, a ako nastavi s lošom navikom mogao bi si ozbiljno narušiti i zdravlje.

Profimedia 


Naime, prema pisanju spomenutog medija, Brad je oduvijek bio sklon brzoj hrani, ali se u posljednjih nekoliko mjeseci ta navika dodatno pojačala pa je glumac, osim što je navodno nakupio nekoliko kilograma, narušio i vlastito zdravlje pretjeranom konzumacijom pljeskavica i prženih krumpirića.

Profimedia 

Profimedia 


Kako bi potvrdio svoje navode, isti je medij priložio i fotografije na kojima se glumca može vidjeti u širokoj i predimenzioniranoj odjeći, a obožavatelji zvijezda filma 'Troja' sigurno će se sjetiti i njegovih fotografija iz restorana brze prehrane gdje je početkom ove godine snimljen u društvu Alie Shawkat za koju se smatralo da mu je nova djevojka. Iako nema konkretnih dokaza o narušenom zdravstvenom stanju holivudskog zavodnika, jasno je da prevelika konzumacija brze i nezdrave hrane može dovesti do raznih zdravstvenih problema.