Izabel Kovačić pokazala neobičnu stvar kojom je opsjednuta

Ovo nismo očekivali

Instagram Izabel Kovačić

Premda nastoji voditi poprilično privatan život, daleko od znatiželjnih očiju javnosti, samozatajna supruga domaćeg nogometnog reprezentativca, 26-godišnjeg igrača Chelsea, Matea Kovačića, 27-godišnja poduzetnica i influencerica Izabel, u posljednje vrijeme putem svog Instagram profila sve češće s pratiteljima dijeli trenutke iz svakodnevice. Jednom takvom fotografijom, onom posljednjom koju je objavila na spomenutoj društvenoj mreži, 27-godišnjakinja je otkrila i neobičnu naviku koju ima.


'Je li još netko opsjednut s ovim', upitala je Izabel obožavatelje pozirajući s masažerom za glavu. Simpatičnom objavom influencerica je zasigurno privukla pažnju kod brojnih pratitelja, a s obzirom na to da je prije nešto manje od dva mjeseca postala mama dječaka Ivana, ne čudi da s vremena na vrijeme voli uzeti kratki predah baš kao i svaka druga mama.

Instagram screenshot 


Inače, kako je i sama priznala prilikom predstavljanja nove kolekcije vlastitog modnog brenda, otkako se Ivan rodio, cijeli njezin svijet se vrti upravo oko njega, o tome svjedoče i fotografije od prije nekoliko dana kada se dvojac mama - sin uputio u šetnju gradom i oduševio brojne obožavatelj.