Kako je nova veza Katie Holmes utjecala na njezin odnos sa Suri

Je li glumica u novom dečku pronašla zamjenu za 14-godišnju kći? Gdje je nestala djevojčica o kojoj bruji svijet?

Profimedia

Jedna od trenutno najzanimljivijih veza u Hollywoodu ona je 41-godišnje glumice Katie Holmes i osam godina mlađeg talijanskog chefa Emila Vitole. Par koji se ne libi iskazivati nježnosti u javnosti postao je glavna meta paparazza i brojnih medija koji gotovo svakodnevno u javnost iznose nove detalje ove veze. Međutim, mnogi se pitaju što se u ovoj situaciji dogodilo sa 14-godišnjom Suri, kćerkom koju je Katie dobila u prijašnjem braku s Tomom Cruiseom.

Profimedia 


Nekadašnji duo mama - kći koji se gotovo svakodnevno mogao vidjeti u šetnjama ulicama New Yorka sada su zamijenile fotografije zaljubljenog para zbog čega su se brojni obožavatelji zabrinuli za glumičin odnos s kćerkom jedinicom. Premda se u javnosti 'šuškalo' kako je Emilio zamijenio Suri, izvor za američki magazin Elle sada je otkrio kako to nije slučaj.

Profimedia 


Naime, prema riječima neimenovanog izvora, kuhar se odlično slaže s 14-godišnjakinjom. Emiliju je navodno izrazito važno da sa Suri ima dobar odnos jer se njezina majka prema njoj ponaša izrazito zaštitnički te ne želi da joj kći u bilo kojem smislu bude povrijeđena. Upravo zbog toga, kuhar se prema pisanju spomenutog medija, jako trudi oko odnosa s tinejdžericom te mu isto i polazi za rukom.

Profimedia 

'Jadna Suri, mama joj se zabavlja s novim dečkom, a tata je godinama ne doživljava. Jasno je da posljednjih mjeseci sve više vremena provodi sama', bili su komentari uz nedavne fotografije 14-godišnje Suri koja je snimljena kako se sama, odnosno s četveronožnim ljubimcima, igra na ulicama New Yorka. Međutim, ako je vjerovati posljednjim pisanjima američkog medija, priča je ipak drugačija.