Nataša Janjić Medančić: 'Imam samo dvije opcije'

Otkrila je što ju muči

Instagram

Domaća glumica, 39-godišnja Nataša Janjić Medančić posljednje je dvije godine glumačke angažmane stavila po strani kako bi se posvetila obitelji. S ortopedom Nenadom Medančićem dobila je dvoje djece, jednoipolgodišnjeg sinčića Tonija i kćerkicu Kaju koja im je stigla prije četiri mjeseca, i koji su trenutno njezina najveća briga, ali i radost. Međutim, u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu glumica je dala do znanja da je frustrirana činjenicom da su joj sada, u najčarobnije predbožićno vrijeme, ograničena kretanja i druženja s najbližim prijateljima zbog pandemijskih mjera.


‘Hu hu! Pogodite di sam krenula! Nažalost osakaćeni su nam izbori pa imam saaaamo dvije opcije. Dućan u kvartu ili park s djetetom ili psom’, započela je objavu crvenokosa glumica koju pamtimo i po pojavljivanjima u reklamama za TELE 2. U nastavku je otkrila svoj trik za održavanje ljepote koji mogu iskoristiti i sve mlade mame koje nemaju vremena za sebe.

Dućan u kvartu ili park s djetetom ili psom

‘Preko noći je došlo ono doba godine kad iz usta izlazi para, a kako nemam prilike za svakodnevna sređivanja, ako barem dodam malo boje, stvarno bude ljepše! Maska je spremna, bez brige, ali prije toga evo koja fotkica da ostane zabilježeno’, poručila je Splićanka u objavi.

Podsjetimo, Nataša je nedavno na svom Instagram profilu priznala da ima probleme s viškom kilograma koji su joj ostali nakon druge trudnoće, ali je otkrila i svoj plan kako da ih se 'riješi'. 'Dvije trudnoće u dvije godine ostavile su traga na mojoj snazi i kilaži. E sad, zašto vam to govorim dok prelamam ovu zlatnu polugu prepunu čokolade? Zato što sam, uz sve izgovore - od umora do straha, konačno sebi rekla #prelomi i odlučila započeti s treninzima kod kuće. Dokaz je na drugoj fotki, manje privlačnoj od ove prve. Prva je nastala nakon odrađenih nekoliko kilometara umjerenog trčanja i, neću lagati, morala sam se malo nagraditi... Kažu da i čokolada diže serotonin, pa zašto ne uzeti duplu dozu? Još samo ovaj put, obećavam', napisala je.