DIVE I NASILNICI Doznajemo tko su najomraženiji celebrityji u Hollywoodu

Bez obzira na to ugledamo li se u njihov način odijevanja, ponašanja ili smo samo veliki obožavatelji njihovog rada, mnogi od nas u poznatim osobama kao što su glumici, pjevači i voditelji - vidimo vlastite uzore i težimo k tome da budemo što sličniji istima. Također, neki nam celebrityji isto tako 'nikako ne sjedaju' pa ih smatramo nesimpatičnima i nemamo lijepe komentare o istima.

promo

Magazin Star u svom je posljednjem broju odlučio donijeti popis holivudskih zvijezda koje zbog svojih 'diva trenutaka' ili pak nasilnih ispada i neprofesionalnog ponašanja na setu, glase za najomraženije osobe u Hollywoodu. Neke smo očekivali, a neki s liste top pet najgorih su nas uspjeli i iznenaditi. A vas?

Ellen DeGeneres

Profimedia 

Mnoge je neugodno iznenadilo i šokiralo kada su prije nekoliko mjeseci strane, ali i domaće medije, obišle vijesti kako je slavna 62-godišnja voditeljica Ellen DeGeneres optužena za zlostavljane zaposlenika koji rade na stvaranju istoimene emisije. Iako su brojni poznati stali u Elleninu obranu, mnogi su isto tako tvrdili i kako je otprije poznato da se voditeljica odnosi loše prema zaposlenima. U konačnici, 62-godišnjakinja se javno ispričala objasnivši kako nije znala za ono što se događa na njezinom setu, ali da preuzima odgovornost. Unatoč brojnim uspješnim godinama rada, zbog skandala iz 2020. - Ellen see našla na listi omraženih.

Johnny Depp

Profimedia 

Zvijezda filma 'Pirati s Kariba' već je neko vrijeme na glasu kao jedan od 'zločestih' dečkiju u Hollywoodu, a nakon što su nedavno na sudu potvrđene optužbe njegove bivše supruge Amber Heard koja ga u istima proziva za obiteljsko nasilje, karijera 57-godišnjeg Johnnyja Deppa ubrzo se počela gasiti pa je glumcu tako nedavno otkazan i ugovor u franšizi 'Fantastic Beats'.

Matt Lauer

Profimedia 

Bivši NBC-ev voditelj, 62-godišnji Matt Lauer, ove se godine našao u seks skandalu nakon što ga je bivša zaposlenica te televizijske kuće optužila za neprikladno seksualno ponašanje na radnom mjestu te silovanje. Naime, Brooke Nevils je Matta optužila kako ju je silovao u hotelskoj sobi za vrijeme Olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine. Iako je voditelj optužbe negirao, iste su mu nanijele veliku mrlju na dugogodišnjoj karijeri, a s obzirom na to da slučaj još uvijek nije u potpunosti razriješen, Matt se trenutno nalazi na listi najomraženijih.

Lea Michele

Story 

Zvijezdu hit serije 'Glee', 34-godišnju glumicu Leu Michele, bivše kolege sa seta ove su godine suočile s ozbiljnim optužbama za rasističko i nasilno ponašanje. Naime, prema riječima svjedoka, Lea je za vrijeme snimanja spomenute serije svojim kolegama crne boje kože život 'pretvorila u pakao'. Glumica je sa zlostavljanjem navodno išla toliko daleko da je prijetila kako će im izvršiti nuždu u perike. Iako je 34-godišnjakinja uputila javno pismo isprike u kojemu je rekla kako se ne sjeća da se ikada prema ikome ponašala na takav način, brojni su joj partneri nakon toga okrenuli leđa pa je tako izgubila i ugovor s tvrtkom HelloFresh.

Tori Spelling

Story 

Tori Spelling, s kolegicom Jennie Garth, optužena je kako se ponašala poput dive dok je radila na snimanju serije 'Beverly Hillsu, 90210'. Glumica Jessica Alba, u listopadu ove godine, otkrila je kako, prilikom gostovanja u seriji, nije smjela glavne glumce gledati u oči. Navodno joj je tada pojašnjeno da će biti izbačena sa seta ako s Tori Spelling uspostavi kontakt. Iako je 47-godišnjakinja ubrzo negirala optužbe, u glumačkom e svijetu ostala obilježena kao 'diva sa seta' zbog čega ju navodno sve više producenata, ali i kolega, ne želi na svojim projektima.