Pamela Ramljak nam je otvorila vrata novog doma gdje uživa s obitelji

Prava obiteljska idila u novom stanu iz snova

Dražen Kokorić

Ovogodišnji su blagdani za pjevačicu Pamelu Ramljak po mnogočemu potpuno drukčiji od dosadašnjih. Ne samo zato što je svijet poharao koronavirus pa gotovo svi glazbenici, uključujući i nju, mogu zaboraviti nastupe u prosincu, ne samo zato što se njihova donedavno tročlana obitelj u kolovozu povećala za još jednog člana - malenu Mariju s kojom će ove godine slaviti prvi Božić, nego i zato što su dosadašnju adresu u zagrebačkom naselju Trokut zamijenili onom u idiličnoj podsljemenskoj zoni. U stanu od 104 četvorna metra koji su kupili u Ulici Fraterščica, desetak minuta hoda udaljenoj od bolnice Sveti Duh te samo sedam minuta hoda od zagrebačke žile kucavice Ilice, dočekat će prve blagdane i proslaviti prvu Novu godinu.

'Suprug i ja komentirali smo nedavno kako je pogled s ove terase vrijedio svih muka i novca koji smo uložili. Naša je ulica posebna, mirna, a 200 metara od stana je šuma. Bio mi je fascinantan taj pogled. Srećom, tu se zbog šume nikad ništa neće graditi, a tu je i potok, čujem njegov zvuk s terase. Čarobno je, pogotovo otkako su nam ugradili kamin. Nije nam tijesno, svatko ima svoju sobu, suprug i ja imamo svoju kupaonicu, a to mi je uvijek bio san', rekla je Pamela.

Cijelu intervju s Pamelom pročitajte u novom broju magazina Story, koji na kioske stiže u srijedu, 9. prosinca 2020. godine.