Monika Kravić puca od sreće i ponosa: 'Rađam u prosincu'

Povodom velikog slavlja, uredila je svoj dom

Story arhiva

Sjećate li se natjecanja Story Super Nova iz 2003. godine?Upravo smo tada upoznali neke od danas velikih zvijezda malih ekrana. Tražilo se novo voditeljsko lice, a među kandidatima je bila i vrckava Monika Kravić. Neki su nakon showa ostvarili uspješne televizijske karijere, drugi su se pak povukli iz medija. U prvu skupinu novih lica koja su osvojila simpatiju publike bila je i Monika. Nakon dugo vremena u medijima, odlučila se povući, nakon čega je nedavno ponovno 'proplivala' medijima. Monika je voditeljsku palicu zamijenila obiteljskim životom i radom iza kamere. 

Story arhiva 

Iako je tek nedavno krenula istraživati društvene mreže, Monika je vrlo brzo otkrila sve njihove čari. Ono što je oduvijek čuvala za sebe je obiteljski život. No, i u tom je području popustila jer je već nekoliko puta objavila detalje iz privatnog života. Sada je povod tome bio osmi rođendan njezinog mlađeg sina Jakova, kojeg je dobila s bivšim suprugom Marijem Mamićem.

Story arhiva 

'Rađam u prosincu', napisala je Monika kroz smijeh i objavila fotografiju uređenja doma povodom dječjeg rođendana. Baloni, natpis 'sretan rođendan' i torta, samo su neki od detalja koji su krasili njihov dom. Kratkim hashtagovima je dala do znanja da rođendan slavi Jakov. Inače, uz njega, scenografkinja, realizatorica i kreativna video producentica na narodnom i narodni TV-u ima i 11-godišnjeg Josipa. 

Filip Hofer 

'Sretna sam, ne znam zašto ne bih bila sretna. Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, eto. To je meni sasvim dovoljno', ispričala je nakon razvoda od Marija Mamića u razgovoru za RTL. Ipak, nedavno joj sreću donio i novi muškarac. Početkom ove godine je ponosno prvi put pokazala novog partnera, odvjetnika Frana Olujića. U veljači ove godine u zagrebačkim krugovima počelo se nagađati da su u vezi, ali tek je Story sredinom ožujka donio njihove ekskluzivne fotografije snimljene u Ulice Nikole Tesle, ispred jednog poznatog restorana, i time potvrdio priču.