Nataša Janjić Medančić prvi put pokazala kćerkicu Kaju

Obiteljska fotografija koja će vam izmamiti osmijeh na lice

Story arhiva

Tema koja uvijek napravi šušur na društvenim mrežama je trebaju li se djeca objavljivati na istima. Dok neki smatraju da na takvim platformama uopće ne treba objavljivati djecu, drugi su u potpunosti suprotnog mišljenja. Mnoge zvijezde, nakon rođenja djeteta, odlučuju čuvati ih u privatnosti. Ipak, s vremena na vrijeme ne mogu odoljeti fotografiji pa ju objave sa zamagljenim ili skrivenim licem djeteta. To je do jučer radila i naša glumica Nataša Janjić Medančić. Sada je po prvi put pokazala djevojčicu Kaju, koju je rodila ovog ljeta. 

'We did it! Cijela godina je naopaka pa smo evo i ranije nego inače okitili bor. Ljudi moji, veselite se svakodnevno koliko god možete, što nam drugo preostaje? Dvijedvadeseta nam konačno odlazi u p...ovijesne udžbenike', napisala je glumica uz obiteljsku fotografiju, na kojoj ona drži uskoro dvogodišnjeg Tonija, a njezin suprug Nenad kćerkicu Kaju. 

Iako poziraju s boka, par je odlučio iz iste pozicije pokazati i svoju nasmijanu djevojčicu. Unatoč svemu, prema svemu sudeći, u njihovoj obitelji ne nedostaje veselja. 

O spomenutom pokazivanju i skrivanju lica svoje djece, govorilo se i nedavno kada je glumicu prozvala jedna pratiteljica. 'Nataša, ne pokazuj djecu uopće kada ne želiš da im vidimo lice. Slikaš ih bez veze, s leđa. Kakvu će dijete sliku imati jednog dana kad odraste', napisala joj je na što je Nataša vrlo brzo odgovorila: 'Pa moja djeca sigurno neće svoje slike tražiti na mom Instagramu. Za to imamo jako puno obiteljskih albuma kod kuće s divnim fotografijama. Hvala što brinete'. 

Prije tri mjeseca, Nataša se javila za Story.hr. 'Kaja je za sada jedna dobra i mirna bebica, baš kakav je i Toni bio i kako smo priželjkivali. Nadam se da će tako i ostati. Dobila je više od kilograma i nekoliko centimetara u mjesec dana, jede i spava uredno, ne plače gotovo ništa- čini mi se čak i manje od Tonija, što je bilo nezamislivo! Za razliku od njega, bjeloputog, plavookog i zlatokosog, ona je prava tatina kći- tamne puti i kose. Samo im želimo da su zdravi i sretni, jer vrijeme tako brzo prolazi i sve se ove faze baš lako zaboravljaju', ispričala nam je tada.