Američki mediji sumnjaju da je Julia Roberts ostavljena putem poruke

Već se mjesecima priča o problemima u njezinom braku

Profimedia

Ako želite postati uspješan glumac ili glumica, pjevač ili pjevačica, morate biti spremni i na sve ono što slava donosi s uspjehom. Vrlo često su to paparazzi novinari i fotografi, koji vas unatoč svemu, neće ostaviti na miru. Zadiranje u privatan život je u takvim situacijama 'normalan', iako dosta često zna prijeći granicu. Ono što je sigurno, je činjenica da će javnost zanimati svaki detalj o vama - kada će novi projekt, koliko zarađujete, ali i kakav je vaš ljubavni život. 

Profimedia 

S istim se situacijama kroz godine susrela i legendarna glumica Julia Roberts. Posljednjih nekoliko mjeseci sve se više govori o njezinom braku s Dannyjem Moderom, s kojim je u braku već 18 godina. Upravo zbog te brojke mnogi u nevjerici čitaju svaki rasplet situacije. Iako se već neko vrijeme piše o njihovom navodnom razvodu, par još ništa od toga nije potvrdio.

Profimedia 

No, ni to ne može zaustaviti američke medije, koji sada tvrde da je Juliji slomljeno srce i to putem poruke. Prema najnovijim izjava anonimnog izvora, Julia je putem mobitela saznala loše vijesti. Iako nije sigurno o čemu se točno radi, mnogi vjeruju da je riječ o novim bračnim problemima koji vode prekidu. 

Story 

'Bila je zalijepljena za telefon i činila se nesretnom. Ovih su dana razdvojeni, s obzirom na to da je Julia s djecom otišla u San Francisco, a on sve češće putuje natrag u Los Angeles. Iznenađen sam što su blagdane odlučili provesti na Havajima, jer inače imaju svoje utočište u Meksiku. Izgleda da će ovo putovanje pokazati pravu istinu - spašavanje ili uništavanje braka', ispričao je izvor koji tvrdi da se na svim fotografijama vidi koliko je Julia nesretna. 

Profimedia 

Podsjetimo, glasine o turbulentnom odnosu pojavile su se još u travnju kada je izvor blizak supružnicima otkrio: 'Žive u vili, ali nije dovoljno velika da se ne bi sretali, i dalje se svađaju i 'padaju' grozne uvrede'. U međuvremenu još se nekoliko puta pisalo o 'konačnom razvodu', no supružnici nikada to nisu potvrdili. Inače, Julia i Daniel sudbonosno su da izgovorili 2002. godine, a ponosni su roditelji 15-godišnjih blizanaca Phinnaeusu i Hazel te 12-godišnjeg Henryja.