Iva Todorić u zagrljaju dečka kojeg je dosad skrivala, nagađa se tko je on

Ovog Božića je sretnija nego ikad

Instagram

Kći tajkuna Ivice Todorića, 44-godišnja Iva Todorić na Instagramu ima profil naziva 'srculence' na kojem objavljuje zgode iz svog života, ali i fotografije srca koja nalazi na različitim mjestima: u pjeni kave, u pukotinama na zidu, u kori stabla, oblacima...Očito je da je posvećena nalaženju ljubavi gdje god krenula, stoga ne čudi da je i ljubav pronašla nju. Naime, Iva se preko vikenda uputila na advent u Opatiji gdje je uživala u čarobnom božićnom ugođaju u društvu dečka čiji identitet još nije otkrila. Ali, zato je svoje pratitelje počastila fotografijom na kojoj sjedi na klupi zagrljena s dečkom, čije je lice prekrila srcem kako bi mu sakrila identitet.

Instagram 

Na fotografiji se vidi i 'osjeti' koliko su sretni i zaljubljeni, a njihova bliskost se ogleda u tome kako mu je stavila ruku na nogu, a on je prebacio svoju ruku preko njena ramena. Iva je potom na Instagramu objavila drugu fotografiju iz Opatije, na kojoj dečko i ona sjede uz more i gledaju zalazak sunca, a rukama su napravili simbol srca, što je Ivin zaštitni znak.

Inače, nagađa se da je riječ o mladom srpskom poduzetniku s kojim Iva, šuška se, ljubuje već godinu i pol dana otkako se razvela od 47-godišnjeg Hrvoja Balenta s kojim ima 16-godišnjeg sina Ivana, sina Antu i kći Taru. Kako je Iva često u Beogradu lani je viđena kako se u tamošnjem restoranu ljubi s 'mladim naočitim muškarcem', a srpski su mediji saznali da se radi o mladom poduzetniku njihove nacionalnosti, čije ime Iva taji. Prošle godine je krstarila s motivacijskom govornicom Anom Bučević po Jadranu i tad je također viđena u društvu mlađeg muškarca, ali je kasnije negirala da joj je to dečko, već jednostavno nepoznat muškarac koji je prolazio kraj nje na brodu kad ih je fotograf snimio. 

Instagram screenshot 

 Podsjetimo, nedavno je Iva proslavila 16. rođendan sina Ivana te je tad objavila fotografiju na koju nasmiješena pozira sa slavljenikom. 'Rodio si se prije točno 16 godina i obasjao moj život svjetlošću koja grije ne samo mene, nego svaku osobu koja te upozna. Dobio si dar od Boga da te zavoli svatko tko te bolje upozna', započela je. 'Tvoj osmijeh i moja energija su zarazni. Tvoja mašta i vjera u ljepotu života, ostavlja bez riječi. Ljubav prema životu neka te i dalje vodi jer si primjer kako treba živjeti putovanje života, a ne čekati cilj. Ljubavi moja, ostani zauvijek tako svoj', poručila je Iva svome sinu.