William je iznenadio Kate slatkim obećanjem kad ju je zaprosio

Nije mogla čuti ljepše riječi

Story

Kate Middleton i princ Wiliam vjerojatno su najomiljeniji kraljevski par na svijetu, a Britanci ih naprosto obožavaju. Uskoro će slaviti desetu godišnjicu braka kojeg su okrunili s troje djece, sedmogodišnjim princom Georgeom, dvije godine mlađom princezom Charlotte i dvogodišnjim princom Louiseom. Mnogi ih smatraju primjerom idealne kraljevske obitelji, a tome pridonosi i činjenica kako su i Kate i William jako posvećeni zaštiti okoliša i humanitarnom radu, što čini njihovu vezu i brak još čvršćim. Međutim, britanski The Sun otkrio je još jedan tajni 'sastojak' koji održava plamen njihove ljubavi, a to su Williamova mala djela iz ljubavi i znakovi pažnje. Jedan takav trenutak koji joj je rastopio srce, 38-godišnja Kate doživjela je kad je William kleknuo pred nju i zaprosio je.

Story 

William je, naime, tijekom prosidbe iznenadio Kate slatkim obećanjem koje je njoj značilo

Obećao je Kate da će se brinuti za njenu obitelj

jako puno s obzirom na to da nije rođena u kraljevskoj već u radničkoj obitelji, otkrila je stručnjakinja za kraljevsku obitelj Kate Nicoll.  'William je Kate jasno dao do znanja da će se pobrinuti za njenu obitelj i kako ih neće nikada zaboraviti nakon što ona postane njegova supruga. Obećao joj je da će i oni uvijek biti dio kraljevske obitelji i tog se obećanja i do dan-danas pridržava', rekla je Nicoll.

Profimedia 

 Najpoznatiji primjer da je William održao obećanje vidio se 2016. godine kad su tijekom Dana sjećanja na poginule u 1. svjetskom ratu kraljevska obitelj i obitelj Kate Middleton sjedile jedne pored druge. Bliskost njihovih obitelji bila je očita i kad je Kateina sestra Pippa sama pozvala princa Harryja na svoje vjenčanje, a on se rado odazvao. Poslije joj se 'odužio' pozvavši čitavu obitelj Middleton na svoje vjenčanje s Meghan Markle. Koliko William voli i poštuje Kateinu obitelj svjedoče i vijesti s dvora kako će par ovaj Božić provesti s njezinom obitelji te kako se Kateina majka Carol naročito veseli posjeti unuka.

Profimedia 

 Podsjetimo, prije nekoliko dana pojavila se u britanskim medijima vijest kako Kate i William spavaju u odvojenim krevetima tijekom njihove turneje Engleskom i Škotskom kraljevskim vlakom kojim su se vozili i prethodnici kraljice Elizabete. Mnogi su 'skočili' i vidjeli to kao znak da kraljevski par ima probleme u braku, no vlo su brzo kraljevski stručnjaci objasnili kako razlog leži u činjenici da spavaća soba u vagonu ima dva odvojena kreveta. Pretpostavlja se da je kraljici Viktoriji, koja je dala sagraditi vlak, bilo ugodnije spavati sama, nego sa svojim suprugom.