Charlotte i George za ovaj Božić imaju samo jednu želju

Princ i princeza već su pripremili svoj popis za ovaj Božić, a na njemu se nalazi samo jedna stvar

Profimedia

Do Božića je ostalo još točno pet dana. Jedan od mnogima najdražih blagdana samo što nije stigao, a s njim i veselje, sreća i zajedništvo koje predstavlja. Oni koji se Božiću ponajviše vesele zasigurno su najmlađi kojima je ovaj blagdan ujedno i prilika da sastave popis svih želja koje bi im se trebale ostvariti upravo 25. prosinca. Ništa drugačija, kada je o ovome riječ, nisu niti kraljevska djeca - sedmogodišnji princ George i petogodišnja princeza Charlotte, dvoje starije djece vojvotkinje i vojvode od Cambridgea koji su, kako piše New Idea, već sastavili svoje popise, a na njima se nalazi samo jedna želja.

Profimedia 


Naime, prema navodimo spomenutog medija, sin i kći Kate Middleton i princa Williama za ovaj Božić žele jednu stvar - ujaka Harryja. Kako je ispričao izvor za strani medij, i Georgeu i Charlotte već je dovoljno godina da shvaćaju kako nešto u obitelji trenutno ne valja. S obzirom na to da ni prošle godine Božić nisu proveli s omiljenim im ujakom, koji je tada prvi Božić sa sinčićem Archiejem i suprugom Meghan Markle proveo u Kanadi kod Meghanine obitelji, jedina ovogodišnja božićna želja princa i princeze je ujakov dolazak i zajedničko druženje.

Profimedia 


Iako konkretnih dokaza ovim tvrdnjama nema, izvor je iste opravdao činjenicom da je Harry oduvijek bio blizak sa starijim bratom pa kasnije i njegovom suprugom te njihovim mališanima. U raznim pojavljivanjima tijekom godina, princa se nerijetko moglo vidjeti okruženog djecom, a ni sam Harry nije poricao koliko mu zadovoljstvo i radost predstavlja druženje s najmlađima.

Profimedia 

Inače, zbog trenutne situacije s pandemijom Covida-19, mnogi će nadolazeće blagdane provesti u nešto drugačijem sastavu. Odgovorno ponašanje u ovom vremenu trebalo bi biti prioritet svima, a odlukom da Božić neće proslaviti s ostatkom obitelji, to su pokazali i kraljica Elizabeta II. i njezin suprug princ Phillip. Prvi put u 33 godine blagdane će provesti sami u Windsoru, a s djecom i unučadi organizirat će božićno druženje preko Zooma. Princ William i Kate Middleton sa sedmogodišnjim Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i dvogodišnjim princom Louisom, Božić će proslaviti s Kateinim roditeljima Carole i Michaelom Middletonom. Par koji najviše zanima javnost, princ Harry i Meghan Markle, i ove bi godine trebali ostati u Americi pa tako, po svemu sudeći, ni ovaj Božić neće provesti u palači.