Anđelka Prpić navodno ima novog muškarca: 'Sretna je i zadovoljna'

Poznaju se već dugo, ali emocije su se tek sada pojavile

Instagram

Simpatična glumica koju je domaća publika upoznala u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', 36-godišnja Anđelka Prpić, ovog se ljeta nakon devet godina braka razvela od sada već bivšeg supruga, s kojim ima i osmogodišnjeg sina Jakšu. Iako svoj privatni život oduvijek čuva daleko od javnosti, tek je nedavno prvi put progovorila o razvodu. S obzirom na to da je i tada bila samozatajna, ne čudi što trenutno skriva navodno novog muškarca u svome životu. Ako je vjerovati 'Kuriru', glumica je ponovno sretna i zaljubljena žena.

Kako oni tvrde, riječ je o biznismenu Srđanu Stojanoviću. Ovaj se navodno novopečeni par poznaje dugi niz godina. Anđelka je čak i s bivšim suprugom bila u njegovom restoranu, što su jednom prilikom zabilježili i tamošnji paparazzi fotografi. Kako otkriva izvor spomenutog portala, među njima su se tek sada javile emocije. Prema riječima tog istog insajdera, Anđelka je jako sretna i zadovoljna, a često je se može vidjeti u restoranu svog navodno novog dečka.

Inače, kako glumica sama nije puno govorila o razvodu, anonimni su izvori otkrili da je došlo do prezasićenja. Da nije riječ o bilo kakvom skandalu, i sama Anđelka je priznala. 'Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo prije 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu pritisnuti 'delete', naprotiv! Kao jedina koja se u obitelji bavi javnim poslom, moja je odgovornost sve njih sačuvati, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali', rekla je 36-godišnjakinja početkom ovog mjeseca.

Unatoč svim ovim napisima, ni Anđelka ni Srđan se nisu odazvali na pozive i poruke tamošnjih medija. No, to ne čudi s obzirom na to da je ona oduvijek njegovala čuvanje privatnog života. Prema svemu sudeći, ona je jedna od onih zvijezdi koje ne žele javno iznositi detalje, za koje ona vjeruje, da su dio samo njihovih života, ne i svih onih koji ih u stopu prate.