Majka glumca preminula od karcinoma: 'Izdahnula je noćas na mojim rukama'

Podijelio i fotografije kojima je zabilježio posljednje trenutke s mamom

Instagram

Britanski glumac, voditelj i reper, 48-godišnji Richard Blackwood, prolazi kroz najteže razdoblje u životu. Naime, njegova majka Juliet Giscombe jučer navečer preminula je nakon duge i teške borbe s karcinomom pluća. Juliet je izdahnula na Richardovim rukama, okružena najbližima.

Tužne je vijesti Richard objavio na Instagramu, gdje je objavio i nekoliko potresnih fotografija kojima je zabilježio posljednje trenutke voljene majke. 'Ovo objavljujem i pišem teškog srca. Nisam puno pisao javno posljednjih nekoliko tjedana, ali moji bliski prijatelji i obitelj znali su da mi se majka po treći put bori s rakom', započeo je glumac.

'Izahnula je noćas na mojim rukama, oko nje bili su moja sestra, nećakinja i moj sin. Neću trošiti previše riječi ovdje, ne osjećam se spremnim, ali želio bih zahvaliti svima koji su mi pružali podršku', nastavio je Richard.

Instagram 

'Želim da znaš da nikad nećeš biti zaboravljena i da te cijenim. Moja mama bila je najsnažnija žena koju sam znao i do samog kraja nije se žalila. Uvijek je 'gurala' naprijed svoju djecu i unuke, a u srcu nije imala ni malo mržnje. Razlog zašto još uvijek kažem: 'Bog je dobar', je zato što me majka tako odgojila. Mama s neba gleda na nas i ponosan sam što mogu reći da sam njezin sin', poručuje Richard.

Instagram 

Inače, glumac nikada nije krio koliko je blizak s majkom, koja mu je spasila život 2003. godine. Naime, tada je morao proglasiti bankrot te je bio na rubu samoubojstva. 'Da nije bilo mame tada, ne bih preživio', rekao je Richard u intervju za strane medije prije dvije godine. Njegovoj majci četvrti stadij karcinoma pluća dijagnosticiran je prije sedam godina te se u međuvremenu tri puta vratio.