Meghan i Harry ne odustaju nakon vijesti koja im je slomila srce

Samo im jedno može dati utjehu

Profimedia

Vijest o spontanom pobačaju Meghan Markle koje je imala s drugim djetetom u srpnju glasno je odjeknula svijetom. Majci jednoiplogodišnjeg sinčića Archieja gubitak se dogodio u vrijeme kad se sa suprugom, 37-godišnjim princem Harryjem, uselila u novi dom u Montecitu. Vojvotkinja od Sussexa nije se ustručavala govoriti o teškom iskustvu te ga je podijelila u članku koji je napisala za ugledni New York Times, koji je mnoge dirnuo u srce. Rekla je kako vjeruje da će njezina priča pomoći mnogim roditeljima koji prolaze slično iskustvo da lakše prihvate gubitak. Čini se kako je priznanje pomoglo i njoj da se oprosti od djeteta i okrene pogled u budućnost. Magazin OK!, naime, piše kako Harry i ona nisu izgubili nadu već su počeli ozbiljno posvetili tome da naprave novo dijete.

Profimedia 

Izvor blizak paru otkrio je kako su Meghan i Harry zbog iskustva postali još odlučniji da dobiju drugog potomka, čim prije mogu. Kazao je kako je Harry planove za proširenjem obitelji otkrio kraljevskoj obitelji i da su mu oni izrazili punu potporu. Dodao je kako par, usprkos vrlo zaposlenom rasporedu, usmjerava puno energije u to da u 2021. godini prime u naručje svoje drugo dijete te kako je iz njihovog gubitka proizašlo i nešto dobro - počeo se popravljati napeti i zavađeni odnos Harryja i Williama.

Profimedia 

Izvor je rekao kako je 38-godišnji Willam nazvao mlađeg brata čim je saznao tužne vijesti i izrazio mu svoje žaljenje, što je veliki korak s obzirom da navodno nisu razgovarali od ožujka, kad je Harry napustio obitelj. Magazin New Idea pisao je kako je gubitak zbližio i njihove supruge. Navodno je Kate Middleton nazvala Meghan čim je saznala za pobačaj i izrazila joj sućut, a pritom joj je dala do znanja da ih William i ona jedva čekaju posjetiti u Americi čim pandemijski uvjeti to budu dopuštali.

Profimedia 


Podsjetimo, Meghan je u svom članku za New York Times otkrila da je shvatila da joj se događa spontani dok je mijenjala pelene sinčiću Archieju Harrisonu.
'Odjednom sam osjetila oštri grč. Pala sam na pod s Archijem u rukama, dok sam mu pjevala uspavanku kako bi nas oboje smirila. Vesela melodija bila je u oštrom kontrastu s mojim osjećajem da nešto nije u redu', napisala je vojvotkinja.