Dok cijeli svijet stoji Lepa Brena ne odustaje od putovanja

Nju ni pandemija ne može zaustaviti

Instagram

Uz sve nedaće koje nam je pandemija koronavirusa donijela, putovanja su nešto što je boljka mnogima. Na početku se uopće nismo mogli kretati van vlastite države - u jednom trenutku čak ni unutar nje. Ipak, ljubitelji putovanja su ipak dobili što su htjeli, ali opet ne u punom sjaju. Zrakoplovi lete, ali i dalje postoji niz mjera, koje jednostavno ne pružaju onaj doživljaj na koji smo naviknuli. Neki su upravo zbog toga otkazali brojna putovanja, ali ne i srpska pjevačica Lepa Brena, koja kao da nije ni osjetila posljedice koronavirusa, barem ne u tom pogledu.

Nakon što je nedavno proslavila 29. godišnjicu braka s Bobom Živojinovićem, otputovala je u Pariz. To putovanje je bio poklon za njihovu dugogodišnju ljubav. Romantično putovanje bilo je samo jedno od mnogih ove godine. Iako je započelo blagdansko vrijeme, pjevačica se uputila na planinu. Nakon supruga, red je došao na prijateljice, s kojima je otputovala u Zlatibor koji je već prekriven snijegom.

Neki od prizora koje je podijelila na svojim društvenim mrežama su trenuci iz restorana, gdje je uz nasmijane prijateljice uživala na večeri. Koliko joj je ugodno u njihovom društvu, dokazuje i činjenica da je bila ležerno odjevena, ali i bez šminke. Mnogi će se složiti da izgleda bar deset godina mlađe. 

Inače, kako su na početku pandemije javili srpski mediji, pjevačica se prijavila za financijsku pomoć države. Našla se na popisu glazbenika koji su od države primili financijsku pomoć, u ukupnom iznosu od 750 eura, odnosno, 5 620 kuna, zbog krize koja je utjecala i na njihova redovna primanja. 

Ubrzo nakon toga je otputovala u Monte Carlo kako bi sa suprugom kupila novu jahtu. Unatoč toj financijskoj pomoći, poznato je kako na njih kriza nije toliko utjecala, jer uz njezinu glazbenu karijeru imaju još nekoliko izvora dobre zarade - kao što je npr. obiteljski posao koji uključuje i pranje prozora od kojih su zaradili skoro milijun kuna.