Doris Pinčić uzvratila na napade zbog fotografije nakon potresa

Iznijela je svoju stranu priče

Instagram

Na televizijsku voditeljicu i glumicu, 33-godišnju Doris Pinčić, ne prestaju napadi na društvenim mrežama zbog fotografije koju je objavila na Instagramu nakon prvog potresa s epicentrom u Petrinji. Na njoj je pozirala s usisavačem i napisala da se ona u takvim situacijama najprije smije, a potom kreće usisavati. Kako je dan kasnije uslijedio mnogo jači potres koji je odnio sedam života i domove brojnih stanovnika Petrinje, Gline, Siska i okolice, korisnici društvenih mreža počeli su je žestoko kritizirati. Doris je zato odlučila putem objave na Instagramu ispričati svoju stranu priče.

Instagram screenshot 

U stresnim situacijama  radimo greške i ljudski je priznati ih

'Nekoliko vas me kontaktiralo u vezi storyja koji sam objavila neki dan i koji vas je pogodio. To nije bio trenutak razornog potresa već onog prvog, dan ranije u kojem nije bilo ljudskih žrtava, nekima je od vas, nažalost, izgledalo drugačije. U stresnim situacijama kad se bojimo, sami smo, radimo greške i ljudski je priznati ih. Godina je teška svima na razne načine, očito takva mora ostati do kraja. Ako će tako biti lakše istresite se ovdje, razumijem i to u novu ponesimo mir, ako je moguće. Svako dobro svima od srca', poručila je kritičarima.

Instagram 

Godina je teška svima na razne načine

Podsjetimo, Doris je nedavno podignula prašinu u javnosti nakon što se u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska' na HRT-u pojavila u trapericama, običnom bijelom džemperu i s kosom svezanom u rep. Gledatelji su je napali smatrajući kako je takvo odijevanje neprimjereno za televiziju. I tad se brzo ispričala javnosti time što je već sutradan u studio došla u crvenom odijelu i štiklama.Na Badnjak ujutro na Instagramu pokušala je popraviti 'štetu' još jednom objavom iz studija na kojoj je odjevena u crnu elegantnu haljinu s otvorom na leđima.

'Nisu ni buntovnici što su bili, nekad su provocirali s razlogom, a danas repićem. Dragi ljudi, danas se nemojte ljutiti, nervirati, tako je kako je s pandemijom, u svom malom krugu velikih ljudi upalite božićne pjesme, pjevajmo, veselimo se i na dobro nam svima došao Badnji dan', napisala je tada na Instagramu.