Tom Cruise hoda s klonom Katie Holmes?

Nova navodna djevojka neodoljivo podsjeća na bivšu suprugu

Profimedia

Krajem listopada prošle godine, u jeku snimanja novog nastavka filma 'Mission Impossible', u medijima su se pojavila šuškanja kako se glavna zvijezda ove filmske uspješnice, 57-godišnji Tom Cruise, navodno našao u ljubavnom trokutu zavodeći tada obje ženske zvijezde koje glume uz njega u filmu, 32-godišnju Vanessu Kirby i 38-godišnju Hayley Atwell. I premda se tada navodilo kako se glumac ne može odlučiti između dviju holivudskih ljepotica, prema posljednjim pisanjima magazina National Enquirer, Tom se ipak odlučio za jednu.

Profimedia 


Naime, kako piše spomenuti medij, između Vanesse i Hayley, 57-godišnjak se ipak odlučio za 38-godišnjakinju koja se proslavilo ulogom agentice Cartel u istoimenoj Marvelovoj hit seriji, a razlog takve odluke leži u, prema riječima neimenovanog izvora, nevjerojatnoj fizičkoj sličnosti između spomenute i bivše Tomove supruge, 42-godišnje Katie Holmes. '

Profimedia 


'Fizički je Katie bila Tomova definicija totalnog savršenstva - brineta atletske građe. Uvijek je govorio da su njihove razlike isključivo do eventualnog sukoba osobnosti, za njega je Katie bila savršena u svakom pogledu', ispričao je izvor za spomenuti medij objasnivši tako Tomovu odluku da izbor između dviju ljepotica ipak prevagne na brinetu umjesto na plavušu.

Profimedia 

Također, kao još jedan od razloga zbog kojih je glumac navodno 'bacio oko' na ovu glumicu je i činjenica kako je Hayley rodom iz Velike Britanije, a upravo je Britanku glumac već neko vrijeme želio imati za djevojku.

Profimedia 


Inače, kada su se pojavile glasine o ovom ljubavnom trokutu, mediji su veću prednost davali 32-godišnjoj Vanessi. 'Hayley je polaskana, ali Toma ipak malo više zanima Kirby. Uostalom, ona je glumila s njim i u šestom nastavku 'Mission Impossible', i to zlikovku, a Tom se osobno pobrinuo da je angažiraju i za novi nastavak. No obje glumice imaju puno toga zajedničkog i neće mu biti lako odlučiti se. Mislim da bi ipak Vanessa na kraju mogla postati Tomova nova nevjesta', ispričao je tada izvor za strane medije dodavši i kako je glumac obje kolegice po setu 'slijedio kao psić' te im navodno nudio i prijevoz svojim helikopterom.

Profimedia