Najseksi muškarac na svijetu jednom Instagram objavom slomio mnoga srca

Ima li javnije potvrde ljubavi od Instagram posta?

Profimedia, Instagram

Michael B. Jordan, najseksi muškarac na svijetu, po izboru časopisa People (i brojnih žena) sinoć je na Instagramu objavio mračnu fotografiju s djevojkom čime je potvrdio višemjesečna šuškanja i narušio maštarije mnogobrojnih obožavateljica, piše Elle.hr. Glumac koji je proboj na scenu imao još u tinejdžerskim danima s ulogom Wallacea u hit seriji Žica, svjetsku slavu ostvario je ulogama u akcijskim filmovima Fantastična četvorka i Black Panther.

Profimedia, Instagram 

Iako su ga tijekom karijere mediji povezivali s brojnim ženama, Michael B. Jordan se trudio svoj intimni život takvim i održati – privatnim, pa je rijetko komentirao glasine, ističući donedavno da je u potrazi za nekim posebnim te da ima listu karakteristika koje traži od bolje polovice, što je možda razlog zašto je još uvijek single. No, čini se da je ono što je tražio napokon i pronašao. Tko je sretna odabranica?

Profimedia, Instagram 

Lori Harvey, 24-godišnja je glumica, model i influencerica, kći poznatog američkog voditelja Stevea Harveya. Za razliku od samozatajnog Jordana, Lorine dosadašnje veze su bile poznate u javnosti, pa ju se povezivalo sa sinom repera P.Diddyja Justinom Combsom (ali i samim Diddyjem), te reperima Trey Songzom i Futureom, premda ona sam to nije službeno potvrdila.

Profimedia, Instagram 

S obzirom na, neobično za Michaela, dijeljenje intimnih trenutaka na društvenim mrežama, čini se da je veza o kojoj se nagađa već duže ozbiljna, a sretnom paru koji se pronašao usred kaosa 2020. možemo samo poželjeti puno sreće.