Zašto svi govore ponovno o fotografijama Brada i Jen na odmoru?

Pomirenje u karipskom raju

Profimedia

Otkako se oskarovac Brad Pitt razveo od glumice Angeline Jolie njegovi brojni obožavatelji nadaju se kako će njegova prva bivša supruga, 51-godišnja Jennifer Aniston, i on ponovno biti skupa. Iako su svjetski mediji već puno puta proglasili da su njih dvoje ponovno par, službene potvrde i dalje nema. Međutim, sad su se ponovno pojavile navodne fotografije Jennifer i Brada sa zajedničkog odmora na karipskom otočju, a magazin New Idea tvrdi kako su snimljene na otočju Turks and Caicos, na kojem je Brad dočekao Novu godinu. To je, smatraju, dokaz da su Jennifer i on obnovili ljubavnu vezu.

Profimedia 

Brad je zaista proveo novogodišnji blagdan na Turks and Caicosu, premda su američki mediji pisali kako je tamo bio u društvu svog prijatelja Flea, člana benda Red Hot Chilli Peppers, i njegove supruge Melody Eshani. Zajedno su se zabavljali  spodvodnim ronjenjem, a ubrzo im se u tome pridružila Jennifer, tvrdi izvor. Pritom se trudila biti što neprimjetljivija, te je na otok sletjela vlastitim zrakoplovom. 'I ona i Brad daju sve od sebe da sakriju da su u vezi. Ovaj odmor im je bio kao ponovni medeni mjesec', našalio je 'insider' koji ih je 'cinkao'.

Profimedia 

Brad ju je zaprosio na Božić?

Izvor je još ispričao kako Jen voli igrati igru skrivanja od javnosti, i kako gotovo nikome nije rekla da ju je Brad zaprosio u vrijeme Božića. 'Osjeća se kao da je u prošlosti otkrila previše privatnih informacija javnosti, i zato ovu slatku tajnu želi još malo zadržati za sebe', zaključio je izvor. Sad se, naravno, postavlja pitanje koliko istine ima u ovoj priči?

Profimedia 

Portal Gossip cop i mnogi fanovi brzo su uočili kako navodne fotografije Brada i Jen na odmoru nisu snimljene ove godine, već su to njihove starije fotografije s odmora snimljene 2006. godine, tik prije nego su objavili da se razvode. Čini se kako će njhovi obožavatelji opet ostati razočarani.