NOVO OTKRIĆE Suprug držao ljubavnicu 'pod nosom' Jeleni Karleuši

Navodno joj je kupio i džip vrijedan 80 tisuća eura

Instagram

Brak srpske zvijezde Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića ovih dana trese skandal jer su se tamošnji mediji raspisali o navodnoj nogometaševoj aferi sa srpskom dizajnericom kupaćih kostima Anom Jovanović, s kojom se potajno sastajao u stanu u središtu Beograda. Premda su se na to oglasile i Ana i 42-godišnja Jelena i rekle kako je to laž, Kurir saznaje da je Duško bio još drskiiji u svojoj prevari nego što se činilo. Naime, navodno je želio da mu nova izabranica bude što bliže, pa ju je nedavno preselio iz stana u središtu Beograda u iznajmljenu luksuznu nekretninu na Dedinju, blizu njegovog doma s Jelenom Karleušom!

Instagram screenshot 

Kurir tvrdi kako Ana iz te nekretnine, koja je 'pod nosom' supruzi njenog ljubavnika, svakodnevno na Instagram story postavlja fotografije kako vježba, kako se šminka, ali i uživa s prijateljicama koje joj često dolaze u goste. Kako tvrde dobro upućeni izvori, 'stari' stan u središtu Beograda je i dalje u igri za ljubavne sastanke s Duškom. Osim toga, nogometaš je bio galantan pa je ljubavnicu nagradio i sa skupocjenim poklonom, džipom BMW-a koji je navodno platio 80 tisuća eura.

Otkako je dobila ovaj poklon, tvrde izvori, dizajnerica kupaćih kostima svuda ide s tim automobilom. Iz njega je prije dva dana snimala ulicu u kraju u kojem živi, ali, kada je shvatila da će biti otkrivena, tvrdi Kurir, taj snimak je uklonila s društvene mreže. Ana se poslije prvog Instagram storyja, u kojem je pokušala demantirati vezu s Tošićem, nije više javno oglašavala, a na društvenim mrežama nije ni Duško ništa objavljivao.

Instagram 

Kurir piše da oni koji ih poznaju kažu da su Duško i Ana zaljubljeni i sretni, a to se može vidjeti i na Instagramu gdje Ana objavljuje fotografije na kojima se vidi da je zadovoljna.  Anin bivši suprug, glazbenik Peđa Blizanac upućen je u njenu novu ljubav, ali ni on ne želi komentirati vijest već je samo poručio da se ne miješa u Anin život i naglasio da su u odličnim odnosima.

Podsjetimo, Kurir je pisao i kako suprug Jelene Karleuše nije jedini na kojeg je ova atraktivna Beograđanka, koja se na društvenim mrežama rado hvali luksuznim životnim stilom i skupocjenim krpicama, 'bacila oko'. Naime, Ana često 'lajka' fotografije nogometašima, a nekima šalje i poruke. Međutim, čini se kako Dušku to ne smeta. Navodno su ga suigrači upozorili na to, ali on to ne smatra važnim.