Tko su djevojke koje su osvojile srca Kauboja?

Ove samozatajne ljepotice su najglasnija podrška domaćim rukometnim reprezentativcima

Instagram

Od 13. do 31. siječnja u Egiptu se održava Svjetsko prvenstvo u rukometu, a izabranici Line Červara ponovno će pokušati izboriti novu medalju. Iako već poznata rukometna imena, ali i neka nova, s ponosom predstavljaju Lijepu našu, o privatnim životima ipak rjeđe pričaju u javnosti pa tako i o njihovim ljepšim polovicama znamo puno manje doli o onima domaćih nogometnih reprezentativac. Međutim, neke smo informacije ipak uspjeli saznati pa vam u nastavku donosimo sve što znamo o djevojkama koje ljube Kauboji.

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj

Ljubav kapetana domaće rukometne reprezentacije i samozatajne socijalne radnice Lucije rodila se još u srednjoj školi, a 2019. su ju u tajnosti okrunili i brakom. U svibnju 2020. na svijet je stigao njihov mezimac Šime, a iako inače na društvenim mrežama ne otkriva previše detalja iz privatnog života, Domagoj tada nije propustio priliku podijeliti fotografiju tek rođenog sinčića.

Instagram 

Manuel Štrlek i Ina Galić

Manuel i Ina u braku su od 2013. godine, a prvo dijete, kći Zoju, dobili su prije šest godina za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. Drugo dijete, sinčić Rio, stigao je na svijet krajem siječnja prošle godine, a koliko uživaju u zajedničkim obiteljskim trenutcima, govore i fotografije koje Manuel nerijetko dijeli s pratiteljima na Instagramu.


Zlatko Horvat i Maja Horvat

Rukometaš koji je prošle godine, nakon 18 godina u PPD Zagreb prešao u Metalurg u Skoplju, sa suprugom Majom ima troje djece - sinove Pavla i Andreja te kćer Laru. Kada su se upoznali, Maja je igrala rukomet u klubu RK Trešnjevka, a nakon vjenčanja 2008. usmjerila se na fakultet.

Story 


Željko Musa i Sanja Musa

Kružni napadač naše momčadi i igrač njemačkog Magdeburga u dugogodišnjem braku sa suprugom Sanjom dobio je dvije kćeri, 12-godišnju Saru i 10-godišnju Luciju, koje su mu, kako je i sam priznao za Story.hr, ipak najveća podrška na svim utakmicama. 'One su moja najveća podrška. Već 13 godina živimo vani, podržavaju me u svemu, unatoč tome što bi htjele biti u Hrvatskoj', rekao nam je svojedobno rukometaš.

Privatni album 


Luka Cindrić i Lara Stipetić

Kćerkica Alisa stigla je u travnju prošle godine kao kruna dugogodišnje ljubavi ovog para koja je počela u njihovu rodnom gradu. Lara je, kao i Luka, rođena u Ogu­linu te se i sama neko vrijeme bavila rukometom. Štoviše, dvije godine zaredom bila je među najboljim strijelcima ŽRK Ogulin i primila je nagradu za najbolju sportašicu Ogulina. No ne krasi je samo sportski talent nego i ljepota pa je tako 2009., prema pisanju nekih portala, sudjelovala na izboru za najljepšu sportašicu Karlovačke županije, gdje je proglašena drugom pratiljom.

Instagram 


David Mandić i Ana Soldo

Jedan od naših najmlađih reprezentativaca, 23-godišnji David Mandić ljubi zaručnicu Anu Soldo, a kolika mu je podrška u karijeri govore i objave na njegovom Instagram profilu gdje rado pozira u društvu upravo voljene mu Ane.

Halil Jaganjac i Adisa Halačević

Iako su im tek 22 godine, domaći rukometni reprezentativac i studentica Međunarodnog poslovanja na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, u vezi su od srednjoškolskih dana, a kako je svojedobno ispričala za Story.hr, Halil ju je osvojio spontanošću i duhovitošću.