UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Zvijezda telenovela počinila strašan zločin

Najzgodniji meksički glumac završio u zatvoru

Instagram

José Eleazar Gómez Sanchez meksički je glumac poznat po nastupima u meksičkim telenovelama, a osim po glumačkom talentu, ovaj 34-godišnjak poznat je kao jedan od najzgodnijih Meksikanaca. Jedna od njegovih najznačajnijih uloga je u seriji 'Rebelde' koja mu je otvorila vrata glumačkog svijeta i vinula ga među samu elitu ove umjetnosti.

Njegovu reputaciju sada su uništili grijesi iz prošlosti. Naime, Gomez se nalazi u zatvoru već nekoliko tjedana jer ga je bivša djevojka, Stephanie Valenzuela optužila da ju je brutalno pretukao. Ubrzo nakon toga oglasila se i njegova bivša djevojka Vanesa Lopez koja je izjavila da se i sama uvjerila u njegov 'kratak fitilj' pa je na vrijeme pobjegla od njega. Budući da je završio iza rešetaka, Gomez je ostao i bez uloge u telenoveli. 'Organizirali smo casting kako bismo pronašli glumca koji će ga zamijeniti. To što je učinio je nedopustivo, to je strašan zločin', poručili su iz produkcija.

Instagram 

 'Grizao me je i grebao po licu. Još uvijek imam ožiljke. Nanio mi je osim fizičke traume i onu psihičku i duševnu. Ne znam kako ću nakon ovoga ikada više ikome vjerovati i opustiti se u potpunosti. On je monstrum', rekla je Lopez koja je potražila i stručnu psihološku pomoć nakon nesretnog incidenta.