Ma kakav kavijar, princezi Diani najdraži je bio doručak iz konzerve

Mnogim damama ne bi palo na pamet to jesti

Profimedia

Kad si član britanske kraljevske obitelji imaš na raspolaganju cijeli tim osoblja i osobnih kuhara koji će ti poslužiti koju god deliciju poželiš, bez obzira koliko skupocjena bila. No premda bi svatko od nas volio biti pozvan u njihov dvor na bogatu gozbu, možda ćete promijeniti mišljenje kad saznate što je pokojna princeza Diana zahtijevala da joj se svaki dan servira za doručak. U videu koji je objavio na svom YouTube kanalu, Dianin bivši osobni kuhar, Darren McGrady, otkrio je da je princeza svakog jutra za doručak pojela  - konzervu kuhanog graha.

Instagram 

Bogat je proteinima i vlaknima, i ima vrlo malo masnoće. Bio je savršen za Dianu

'Prije sam kuhao grah za doručak u Buckinghamskoj palači. Princeza Diana ga je obožavala. Zapravo, pojela bi čitavu konzervu graha za doručak', priznao je kuhar u videu. 'Zvuči ludo, ali kad bolje razmislite, grah tradicionalno kuhan na engleski način sadrži samo sedam grama šećera. Bogat je proteinima i vlaknima, i ima vrlo malo masnoće. Kao takav bio je savršen za Dianu', rekao je i objasnio kako bi joj grah dao dobru dozu ugljikohidrata koji su joj bili potrebni da bi nakon toga mogla vježbati u teretani.

Profimedia 

No, Diana nije mogla istinski uživati u hrani. Nije tajna kako je u to vrijeme patila od bulimije, vrste poremećaja u prehrani, koja je započela u vrijeme kad je postala zaručnica princa Charlesa. O njenoj borbi s tom bolešću prvi je govorio autor Andrew Morton u biografiji 'Diana: Her True Story', koju je objavio 1992.godine. 'Bulimija mi je počela tjedan dana nakon što smo se zaručili, a bilo mi je potrebno čitavo desetljeće da se uspijem od nje izliječiti', priznala je Lady Di na snimci koju je dala autoru knjige. Za bolest je optužila Charlesa.

Profimedia 

'Moja suprug je stavio ruku oko mog struka i rekao: 'Oh, malo smo bucmasti ovdje, ha?', rekla je Diana. 'To je pokrenulo nešto u meni. I još to sve sa Camillom...', rekla je Diana, koja je u to vrijeme znala da je Charles vara s Camillom Parker, za koju se kasnije i oženio.