'OSJEĆAM SE KAO SMRDLJIVA ŠLAPA' Što se događa s Ellom?

Influencerica je iskreno priznala kako se posljednjih dana ne osjeća najbolje

Instagram

Zimske neprilike, novčani dugovi nagomilani nakon prekomjerne blagdanske potrošnje, trenutak kada uviđamo da se možda ipak nećemo moći držati svih novogodišnjih odluka - sve su ovo čimbenici koji utječu na smanjenje raspoloženja i kolektivni nedostatak motivacije u prvom mjesecu u godini koji već tradicionalno nosi i nadimak 'najdepresivnijeg mjeseca u godini'. Siječanjska depresija pojam je na koji ćete ovih dana nerijetko naletjeti pregledavajući društvene mreže, a ista je, ako je suditi prema posljednjoj objavi, uhvatila i jednu od najpoznatijih domaćih blogerica i influencerica, 30-godišnju Ellu Dvornik.

Cijeli svijet se tako osjeća

 'Samo podsjetnik da je dokazano kako je siječanj najdepresivniji mjesec u godini. Dok je treći ponedjeljak u siječnju najdepresivniji dan u godini - znači 18. 1. 2021. pa stoga, ako se osjećate kao smrdljiva šlapa ovih dana, niste jedini. Cijeli svijet se upravo tako osjeća, uključujući i mene. Šaljem vam virtualne zagrljaje', napisala je Ella u objavi koju je podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu uz koju je objavila i fotografiju na kojoj izgleda vidno neraspoloženo.

Instagram 

Inače, Ella je posljednjih tjedana bila manje aktivna na društvenim mrežama nego li su na to naviknuli njezini brojni obožavatelji. Kako je i sama priznala, zbog svega što se dogodilo u zadnjem tjednu 2020., ali i činjenice da je cijeli prosinac snimala 'vlogmase' za svoj You Tube kanal, 30-godišnjakinja je uzela predah od istih.

Vrijeme je provodila s najdražima, suprugom Charlesom i trogodišnjom kćerkicom Balie Dee te uskoro jednogodišnjom Lumi Wren. Upravo o tim obiteljskim trenutcima i životu s dvoje male djece, snimila je i nekoliko TikTok videa kojima je nasmijala obožavatelje deklarirajući se kao 'nemajka'.