Brijanje glave nesretne princeze poziv je u pomoć? 'Ovo je noćna mora'

Koliko će još dugo morati sve ovo trpjeti?

Profimedia

'Charlene ne želi vjerovati da su istinite tvrdnje o trećem izvanbračnom djetetu, ali suočavanje s njima je prava noćna mora. Otkako se udala za Alberta, ovo je njezina najgora kriza', ovim je riječima izvor blizak obitelji za strane medije opisao trenutno stanje monegaške princeze Charlene, 42-godišnje bivše olimpijske plivačice, koja se ponovno suočava s tvrdnjama nepoznate žene koja navodi kako s njezinim suprugom, 62-godišnjim princom Albertom od Monaca, ima izvanbračno dijete. Upravo zbog ovoga, kako se nagađa u javnosti, princeza se i odlučila na drastični korak - brijanje glave, čime je prije nekoliko tjedana šokirala javnost.

Profimedia 


Naime, novu frizuru 42-godišnjakinja je predstavila nekoliko dana prije početka 2021. godine, u isto vrijeme kada je 34-godišnja Brazilka koja živi u Italiji zatražila od njezinog supruga utvrđivanje očinstva navodeći kako je upravo on otac njezine kćerke koja je na svijet stigla 2005. godine.

Profimedia 

Iako princ poriče ove tvrdnje, njegovoj supruzi, koja se ponovno suočava s istom pričom, navodno je dosta svega pa je iskoristila brijanje glave - nešto što zasigurno nije uobičajeno u kraljevskoj obitelji, kako bi indirektno dala do znanja da joj je dosta ovakvog braka.

Profimedia 


Je li riječ o skrivenoj poruci najnesretnije europske princeze, kako ju nazivaju neki mediji, ili je bivša plivačica samo odlučila promijeniti imidž, još se ne zna, ali da se niti jedna žena ne želi naći u njezinoj situaciji, to je sigurno. Ovo je treća parnica za dokazivanje očinstva, a u prve dvije, i službeno je potvrđeno kako princ Albert ima izvanbračnu djecu.

Profimedia 


Naime iz ljubavnih afera ima 29-godišnju kćer Jazmin Grace Grimaldi, kao i sina Alexandrea Grimaldija Costu, koji će ove godine postati punoljetan. Nakon sudskih bitki morao ih je oboje službeno priznati, a iako plaća njihovo uzdržavanje, po ustavu Kneževine Monako njih dvoje ne mogu naslijediti tron. Jedini koji mogu preuzeti tu funkciju su sedmogodišnji blizanci Jacques i Gabriella, djeca iz braka sa sadašnjom suprugom kojoj je sudbonosno 'da' izrekao 2011. godine.

Profimedia