Zamislite da se kao Mary Kate Olsen, morate razvesti preko Zooma

Ni razvodi u doba pandemije nisu što su nekad bili

Profimedia

U svibnju prošle godine, javnost je šokirala informacija kako se nekadašnja dječja zvijezda, slavna blizanka, 33-godišnja američka glumica i dizajnerica, Mary Kate Olsen, nakon pet godina braka, razvodi od 17 godina starijeg Oliviera Sarkozyja. Par koji je cijelu vezu intrigirao javnost, dramu nije uskratio ni nakon objave o razvodu pa su tako medijske stupce tada punili detalji kraja ove veze gdje se, između ostalog, navodilo i kako je 50-godišnjak iz njihovog zajedničkog doma izbacio sve stvari mlade supruge.

Profimedia 

Iako je Mary Kate razvod htjela što prije finalizirati, zbog situacije s koronavirusom, cijela se stvar odužila pa su supružnici brakorazvodnu parnicu morali nastaviti putem Zoom aplikacije. I upravo posljednje fotografije s jednog od Zoom sastanaka postale su hit na društvenim mrežama.

Profimedia 


Naime, na Twitteru trenutno kruži screenshot Zoom sastanka 33-godišnjakinje i njezinih odvjetnika, a brojni su korisnici ove društvene mreže odlučili isti iskoristiti za duhovite objave. 'Zamislite koliko je bilo stresno odjenuti se za Zoom razvod Mary-Kate Olsen, napisala je jedna djevojka na Twitteru, dok je drugi korisnik u svom memeu napisao: 'Mentalno se pripremam za Zoom razvod Mary-KateOlsen'.

Također, bilo je i onih koji su primijetili kako slavna blizanka na spornoj fotografiji ima puno sretniji izraz lica nego li je to bio slučaj dok je bila u braku pa su šale išle i u tom smjeru.

Podsjećamo, za vezu ovog para saznalo se 2012. godine. Vjenčali su se tri godine kasnije, a imali su malo privatno vjenčanje. Mary Kate gotovo nikad nije dijelila informacije iz života, a kada bi i rekla nešto bilo bi to gotovo kriptično. Posljednji put kad je govorila o svom braku bilo je to 2017. godine. 'Imam supruga, dvoje djece i život. Preko tjedna sam majka i domaćica. Vikendom trčim i opuštam se', kratko je rekla tada jasno dajući do znanja kako se odlično slaže s dvoje djece - Margot i Julien, koje je Sarkozy dobio u prijašnjem braku s bivšom suprugom Charlotte Bernard.

Profimedia