TEK SU PREKINULI Bivša cura Bena Afflecka drastično promijenila izgled

Junakinja filma 'Bond 25 No Time To Die' ošišala bujnu kosu

profiemdia Ana de Armas

Ana de Armas, 32-godišnja kubanska glumica, navodno je prekinula jednogodišnju vezu s poznatim 48-godišnjakom Benom Affleckom, a nedugo nakon prekida odlučila je drastično promijeniti izgled. 'Njihov odnos je bio kompliciran. Ana se nije željela skrasiti u Los Angelesu, a Ben je primoran na takvu odluku jer mu tamo žive djeca. Odluka o prekidu je obostrana, a oni će ostati prijatelji. Imali su brojne rasprave o zajedničkoj budućnosti i na kraju odlučili prekinuti', izjavio je izvor blizak paru za magazin People.

Screenshot YouTube 

Glumica je posljednjih nekoliko tjedana navodno provela na rodnoj Kubi, a njezino zadnje pojavljivanje u javnosti bilo je prije dva dana i to u video poruci koju je posvetila prijateljici Claudiji Muma. Na snimci je jasno vidljivo da je ošišala kosu do uha, a sada ima i šiške koje predivno uokviruju njezino lice.

Ana de Armas  YouTube

Brojni obožavatelji Ane de Armas počeli su polemizirati o razlogu njezine promjene. 'Uvjeren sam da su Ben Affleck i Ana de Armas prekinuli jer je ona otišla kod obitelji na Kubu i ošišala se', napisao je jedan pratitelj na Twitteru, dok je drugi konstantirao kako je 'šiške ošišala nakon prekida'.

O njihovoj vezi počelo se pričati u ožujku 2020. godine, a u lipnju su uhvaćeni zajedno na prosvjedu Black Lives Matter u Los Angelesu. Navodno su neko vrijeme proveli zajedno u Georgiji s Benovom majkom Christine i troje djece, 14-godišnjom Violet, 11-godišnjom Seraphine i osmogodišnjim Samuelom koje Affleck ima iz braka s 48-godišnjom glumicom Jennifer Garner. S njom se razišao zbog problema s alkoholom, a razveli su se prije tri godine.