SOLO NE JOŠ DUGO? Brad Pitt bacio 'oko' na ženu kojoj se svijet divi

Posljednja šansa za sreću u ljubavi

Instagram

Otkako se prvi put pojavio na filmskom ekranu u filmu 'Thelma i Louise', 57-godišnji glumac Brad Pitt zarobio je ženska srca svojim ljepuškastim licem i šarmom, i postao vjerojatno najpopularnija zvijezda Hollywooda. Za sporednu ulogu u filmu Quentina Tarantina 'Bilo jednom u Hollywoodu' prošle je godine čak zaradio Oscara, no snimanje tog filma neće mu ostati u pamćenju samo po najvećoj filmskoj nagradi. Naime, New Idea još je prošle godine pisao kako oskarovac nije na setu mogao ostati imun na čari trenutno najtraženije glumice u Hollywoodu, žene čija ljepota izaziva divljenje i zavist drugih pripadnica ljepšeg spola, 30-godišnje Margot Robbie. Sada će njih dvoje ponovno zajedno glumiti u novom filmu 'Babylon, piše magazin, što će Bradu dati priliku da 'dovrši posao' i zavede glumicu.

Story 

Premda javnosti još nisu poznati detalji oko podjele uloga niti je Margot službeno potvrdila da će glumiti u filmu, fanovi se nadaju se da će njih dvoje imati uloge ljubavnika, što bi svakako dalo 'vjetar u leđa' Bradovoj želji da je zavede i 'otrgne' iz ruke njenog supruga, producenta Toma Ackerleya, s kojim je u braku od 2016. Uostalom, i Angelina je njega 'otrgnula' iz ruku supruge Jennifer Aniston dok su snimali film 'Mr. and Mrs.Smith' 2005. godine, logika je koja se mogla čuti u komentarima Bradovih fanova na društvenim mrežama.

Profimedia 

I Margot i Brad su čvrsto zanijekali da su u vezi nakon što je priča osvanula u novinama još prošle godine. Kako u javnost zasad nisu 'curile' informacije da se brak Margot nalazi u krizi, malo je vjerojatno da bi glumica tražila zamjenu za supruga u Bradu, pogotovo ako nije osjetila snažnu 'kemiju' prema njemu već pri prvom zajedničkom snimanju. Brad je, s druge strane, solo nakon prekida vrlo kratke veze s njemačkom manekenkom Nicole Poturalski, koja je gotovo 30 godina mlađa od njega, čime je ponovno postao pogodna meta za nagađanja medija o njegovom ljubavnom životu.

Profimedia 

Tako ga je prošle godine magazin New Idea dovodio u romantičnu vezu i s pjevačicom Lady Gagom dok su snimali film 'Bullet Train'. Tad je neimenovani izvor sa seta otkrio kako Brad ne može maknuti oči s Gage i kako joj se nudi da bude njen učitelj glume, samo kako bi provodio s njom više vremena i imao priliku je zavesti. Vremenski odmak pokazao je da je priča 'šuplja', kao i mnoge vijesti o tome da su Brad i Jennifer ponovno u vezi, koje su objavljene prošle godine.