'George je na nju posebno slab': Amal se boji da će joj druga oteti supruga

Osjeća da prelaze granicu

Profimedia

Premda je 42-godišnja glumica Katie Holmes sretno zaljubljena u znatno mlađeg talijanskog kuhara Emilia Vitoloa i navodno pripremaju vjenčanje, njen sve bliskiji odnos sa 59-godišnjom hollywoodskom zvijezdom Georgeom Clooneyem počeo je brinuti i izazivati ljubomoru kod Georgeove supruge, 42-godišnje pravnice Amal, i Katienog izabranika, piše magazin New Idea.

Profimedia 

George je posebno 'slab' na Katie i uvijek bi dao sve da joj pomogne

Katie i George navodno se već neko vrijeme puno dopisuju porukama i razgovaraju na telefon, a to je inicirala Katie, koja silno želi dobiti ulogu u nekom blockbuster filmu s A liste kojom bi oživjela karijeru. Izvor blizak bivšoj supruzi Toma Cruisea otkrio je kako se majka 14-godišnje kćeri Suri nada da joj George može u tome pomoći i osigurati joj ulogu u nekom od svojih filmova, s obzirom na to da je i producent. Njih dvoje su, uostalom, prijatelji već dugo, tvrdi izvor, a George je posebno 'slab' na Katie i uvijek bi dao sve da joj pomogne.

Profimedia 

Te vijesti nisu dobro sjele Kateinom dečku Emiliu. 'On nije oduševljen jer mu se čini da se događa neka 'kemija' između Georgea i Katie. Amal je navikla na napadne žene s velikim umjetnim trepavicama koje nastoje zavesti Georgea, ali Katie je potpuno drugačija i to ju je počelo brinuti', pojasnio je izvor te dodao kako Emilia smeta i to što je on uložio toliko napora da kopira stilom mladog Georga Clooneya, a njegova djevojka sad ima intenzivan odnos s pravim Georgeom.

Profimedia 

Osim što ne postoje nikakvi dokazi o bliskoj vezi Georgea i Katie osim tvrdnji izvora, portal Gossip cop izrazio je sumnju u priču i zbog činjenice da je Katie dovoljno velika zvijezda da si sama osigura ulogu u filmu. Isto tako smatraju malo vjerojatnim da bi Emilio kao kuhar htio stilom oponašati mladog George Clooneya, a podsjetili su i na nedavne intervjue koje je Georgea dao za medije, u kojim je govorio koliko je sretan u braku s Amal.