Pet godina braka i dvoje djece: Ovoliko je 'težak' razvod Mile i Ashtona

Jedan od najskupljih u Hollywoodu

Profimedia

Iako su u braku preko pet godina, zvijezde sitcoma 'Lude 70e', 37-godišnja Mila Kunis i 42-godišnji Ashton Kutcher, jedan su od onih parova o kojima se posljednjih godina neprestano piše u kontekstu razvoda. Roditelji šestogodišnje Wyatt i četverogodišnjeg Dimitrija ne prestaju intrigirati javnost, ali i medije, svojim navodnim bračnim problemima zbog kojih se u nekoliko navrata već šuškalo o razvodu. Hoće li do istoga zaista i doći te koliko će 'težak' biti ovaj holivudski razvod, donosimo u nastavku.

Profimedia  MIla Kunis prije godinu dana


Prema magazinu Woman's Day, odluka Mile i Ashtona da zajedničku kuću u Los Angelesu stave na prodaju dokaz je kako se par razvodi. Izvor za spomenuti medij ispričao je kako supružnici neće dočekati selidbu u novi dom te kako je ovo samo prvi korak u razvodu teškom čak 315 milijuna dolara.

Profimedia 

Iako se dvojac nedugo nakon ovih pisanja pojavio u emisiji 'The Tonight Show' u kojoj su promovirali svoje 'karantensko vino', dajući tako do znanja da i dalje, ako ništa drugo, barem zajedno posluju, navedeni medij ne odustaje od ideje o razvodu te dodaje kako će to ujedno biti i jedan od najskupljih u Hollywoodu.

Story 

Također, kao jedan od glavnih razloga ovog razvoda navodi se pandemija te posljedice koje su došle s istom. 'Teško im je bilo priviknuti se na nove uvjete i zatvorenost u kući s dvoje djece. Prošli su kroz puno toga, zaista puno. I nije išlo. Svađali su se doslovno oko svega - financija, pranja posuđa, načina razgovora s djecom. Imali su trzavica i prije, ali upravo im je karantena dokazala da - nisu jedno za drugo', ispričao je nedavno izvor blizak paru za spomenuti medij.

Story 

'Razvod je najizgledniji ishod svega. Nije to privremena svađa, oni zaista misle da nemaju više što raditi jedno s drugim. Nemaju o čemu razgovarati, samo se svađaju. Pitanje je - kome će, u slučaju da dođe do razvoda, pripasti djeca', zaključio je tada izvor za Woman's Day.