Svijet se oprašta od Mire Furlan: 'Srce mi se slama'

Bol i tuga velika

Profimedia

Tužna vijest o smrti legendarne jugoslavenske glumice Mire Furlan, koja je devedesetih godina svoje bolje sutra odlučila potražiti u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je nastavila graditi svoju glumačku karijeru, odjeknula je svijetom. Brojni obožavatelji diljem svijeta opraštaju se od glumice koja je preminula u 66. godini i ostavila neizbrisiv trag u umjetničkom svijetu.

Srpska filmska glumica Snežana Bogdanović na Instagramu se oprostila od svoje prijateljice potresnim riječima. 'Mila moja, ja ne vjerujem… Legendo najveća, pameti, talentu, ljepoto… Bol i velika tuga', napisala je Snežana na Instagram storyju uz fotografiju pokojne Furlan.

instagram story 

Obožavatelji diljem svijeta na društvenim mrežama opraštaju se od legendarne glumice. 'Tako tužna vijest. Dok ne dobijemo šansu da se ponovno sretnemo s druge strane, počivaj u miru i spavaj u svjetlosti, draga Miro', 'Imala je pogled. Bila je tako divna, talentirana i duhovita', tek je dio oproštajnih poruka na Twitteru.  

Jedan njezin obožavatelj podsjetio je kako je njezina uloga u seriji Babylon 5 bila jedna od najinspirativnijih u toj znanstveno-fantastičnoj seriji. 'Stojimo između svijeće i zvijezde, između tame i svjetlosti', podsjetila je obožavateljica na Mirine riječi iz serije Babylon 5.

Na Instagram storyju od poznate glumice oprostile su se i mlade nade domaće glumačke scene, Sementa Rajhard i Ana Herceg.

instagram story 

instagram story