Zašto si tako okrutna? Adele zadala 'srčani udar' obožavateljima

Uslijedio je val razočaranja

Instagram

Britanska glazbena zvijezda, 32-godišnja Adele, izdala je svoj posljednji album '25' prije skoro šest godina, a fanovi otad nestrpljivo 'grizu nokte' u iščekivanju njenog novog albuma. Koliko su im živci već popustili uslijed čekanja pokazala je njihova reakcija na društvenim mrežama na posljednju objavu koju je pjevačica podijelia na Instagramu, piše Mirror. Naime, obožavateljima su već počele kotrljati suze niz lice od sreće jer su pomislili da Adele najavljuje izlazak novog albuma, no kad su shvatili da nije riječ o tome, jako su se razočarali.

Jesam li ja jedina koja je pomislila da je ovo najava novog albuma?

Adele je na Instagramu obilježila desetu obljetnicu izlaska njenog albuma '21', podijelivši fotografiju naslovnice albuma. U opisu se zahvalila obožavateljima na potpori i časti koju su joj ukazali pustivši nju i njenu glazbu u svoje živote. 'Nikad ne bih pomislila! Sretna ti deseta godina, stari prijatelju. Ludo je koliko malo se sjećam kako je bilo prije deset godina i kako sam se osjećala', napisala je između ostalog. Ubrzo su zbunjeni fanovi reagirali u komentarima. 'Novi album???', 'jesam li ja jedina koja je pomislila da je ovo najava novog albuma?, pisali su. Drugi su pak preklinjali Adele da izda novi album.

Profimedia 

Djevojko, gdje je novi album?'

 'Novi album, mooolim te', 'djevojko, gdje je novi album?', pisali su joj razočarani fanovi. Podsjetimo, tijekom dugogodišnje pauze od snimanja novih pjesama britanskoj divi svašta se izdogađalo u životu. U listopadu 2019. razvela se od supruga Simona Koncekijeg s kojim ima osmogodišnjeg sina Angela. Upravo su se nedavno u medijima pojavile vijesti kako je bivši bračni par postigao izvansudsku nagodbu kako bi izbjegli skupi razvod premda se ne znaju detalji koliko novaca je Simon dobio od Adele čije se bogatstvo procjenjuje na nekoliko stotina milijuna funti.

Instagram 

Adele se kroz to vrijeme posvetila zdravoj prehrani i vježbanju te je uspjela gotovo prepoloviti svoju kilažu. Mediji su nagađali da je u vezi s britanskim reperom Skeptom, s kojim gaji duboko prijateljstvo već godinama, ali i s hollywoodskim glumcem Bradleyjem Cooperom. No nijednu od tih navodnih veza pjevačica nije potvrdila, a prije par mjeseci okušala se u sasvim novoj profesionalnoj ulozi - voditeljice humorističnog showa 'Saturday Nigh Live'. Dobila je pohvale javnosti za svoj nastup, ali su se fanovi s razlog zapitali znači li to da Adele odustaje od glazbe i započinje karijeru voditeljice.