DINASTIJA DOBIVA POJAČANJE Budući Donaldov zet mijenjao je cure k'o čarape

Jedna od najpoznatijih obitelji na svijetu skoro dobiva 'pojačanje'. Kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Tiffany Trump, naime, zaručila se za dečka Michaela Bolousa

Instagram

Tiffany Trump, kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove prve supruge Marle Marples, nedavno je objavila sretne vijesti. Naime, otkrila je kako se zaručila za dečka Michaela Boulosa, s kojim je u vezi od 2018. godine. Novosti je otkrila fotografijom na kojoj ona i dragi poziraju u Bijeloj kući, bivšem domu ove obitelji. No, tko je zapravo Michael, budući član obitelji Trump?

Riječ je, naime, o 23-godišnjem milijarderu, rođenom u Houstonu. Njegov otac Mussad Boulos jedan je od vodećih ljudi grupacije Fadul, sa sjedištem u Nigeriji, a rođen je u Libanonu. Kao mladi student oženio je Saru Fadul, kćer biznismena Zuhara Fadula koji ga je i uveo u obiteljski posao. Sarah je pak osnivačica nigerijskog 'Društva za izvedbene umjetnosti'.

Dok je bio dječak, Michaelova se obitelj iz SAD-a preselila u Nigeriju, a odrastao je u Lagosu. Završio je ekonomiju na Sveučilištu u Londonu, a 2016. godine zaposlio se u tvrtki svog oca, koju sada vodi. Inače, Michaelov otac veliki je pristaša Donalda Trumpa, a prema pisanjima svjetskih medija, oduševljen je činjenicom da će se njegov sin uskoro pridružiti upravo ovoj obitelji.

Tiffany i mlađahni nasljednik upoznali su se na ljeto 2018. godine, na odmoru u grčkom Mykonosu. Međutim, prije nego što je upoznao četiri godine stariju buduću suprugu, ovaj biznismen često je mijenjao djevojke i partijao, a slobodno vrijeme koristio je za krstarenje Mediteranom. Međutim, kada je upoznao Tiffany - sve se promijenilo. Par će tako uskoro pred oltar, a strani mediji pišu kako je Michael za prsten 'iskeširao' čak milijun i 200 tisuća dolara.

Inače, 2019. godine par je ljeto proveo na proputovanju jugoistočnom Europom, a u sklopu kojeg su posjetili i Srbiju, a ljeto su proveli u Crnoj Gori, gdje su navodno šokirali svojom škrtošću. Par je uživao u najskupljem hotelu u Tivtu, Regentu, u kojem noćenje, prema pisanju medija, košta dvije tisuće eura.

Tiffany i Michael usidrili su jahtu u luci, ali gotovo sve vrijeme se provode u hotelu i obližnjim kafićima i restoranima. Ujutru izađu na doručak, ili ako prespavaju, popodne su gosti luksuznog restorana u blizini. Tiffany obožava morske plodove, dok njen dečko uglavnom jede salatu. Popiju piće koje se najviše slaže s obrokom, a često jedu i desert. Međutim, kada stigne račun, tada i Tiffany i Michael postupaju isto', rekao je za tada za srpski Blic konobar iz restorana u kojem su jeli.

'Tko god plaća od njih dvoje, plaćaju isključivo kreditnom karticom. Plate račun doslovno u euro i ne ostavljaju bakšiš, to je mnoge iznenadilo. Nama su dolazile brojne svjetske zvijezde i često gostuju slavne ličnosti, ali ovo nam se gotovo nikada nije dogodilo. Uglavnom poznati ostavljaju bakšiš, ali to nije slučaj s ovim slavnim parom. Uvijek su odlično raspoloženi i nasmijani, paše im usluga koju dobiju kod nas u restoranu, ali to pokazuju isključivo osmijehom, ne i novcem', zaključio je tada konobar.