Na fotki se s dečkom ljubi, a fanovi je napali: 'Priznaj da ste prekinuli'

Popularna pjevačica Lady Gaga na društvenim mrežama podijelila je rijetku fotografiju s dečkom, a reakcije ne prestaju pristizati

Instagram/montaža

Prekid, dijete, tajno vjenčanje, pa opet prekid... Otkako su u veljači prošle godine javno objavili svoju vezu, Lady Gaga i Michael Polansky jedna su od omiljenih tema 'šuškanja' obožavatelja, ali i brojnih tabloida diljem svijeta. Ne čude stoga brojne reakcije koje je izazvala posljednja fotografija koju je objavila ova pjevačica. Naime, na društvenim mrežama podijelila je fotografiju nastalu na nedavnoj inauguraciji predsjednika Joea Bidena, a na kojoj par razmjenjuje poljubac - preko zaštitne maske.

Naime, na spomenutoj inauguraciji prije tjedan dana sve su oči bile uprte upravo u 34-godišnju pjevačicu, koja je oduševila svojom izvedbom himne, ali i modnom kombinacijom. Nastupila je u glamuroznoj haljini Schiaparelli Haute Couture komadu dizajniranom od strane Daniela Roseberryja, a koja je bila skrojena od crnog uskog gornjeg dijela i raskošnog crvenog donjeg dijela. Kombinaciju je 'začinila' i brošem u obliku golubice.

Profimedia 

Upravo emoji golubice pjevačica je stavila u opis spomenute fotografije s inauguracije novoizabranog predsjednika. Fotografija je uslikana s leđa, a na njoj Michael drži ruku na njezinim leđima te razmjenjuju poljubac - kroz zaštitne maske. Fotografija je izazvala brojne reakcije obožavatelja, pa su se komentari odmah počeli nizati.

Profimedia 

Mnoge je iznenadilo što je objavila tu fotografije, i to zato što se već dugo 'šuška' kako je njihova ljubav puknula, a Lady Gagu povezuje se s drugim poznatim muškarcima, među kojima je i Brad Pitt. 'Gaga, zbunjena sam... Pa ja sam bila uvjerena da ste prekinuli', komentirala je jedna pratiteljica, s kojom se složio i veliki broj ostalih. 'Pa što je ovo... Priznaj već jednom da ste prekinuli, onda više nećeš morati glumiti', ''fejk'', 'ništa mi se ovo ne sviđa', neki su od brojnih komentara sumnjičavih obožavatelja.

Instagram 

S druge strane, mnoge je ova fotografija oduševila. 'Ovaj ti je bolji od prethodnog', poručio je jedan pratitelj, koji je, sudeći prema komentarima, aludirao na 'šuškanja' o Gaginoj vezi s Bradleyjem Cooperom, koji je zbog nje navodno ostavio tadašnju suprugu, rusku ljepoticu Irinu Shayk. Međutim, ta nagađanja nikada nisu potvrđena. Drugi pratitelji, pak, poručili su pjevačici da - požuri pred oltar. 'Mi smo uvjereni da je on 'taj'. Što čekate?', 'oženite se što prije i posvojite me', neki su od komentara.

Instagram 

Inače, upravo o vjenčanju Lady Gage i Michaela nedavno su se raspisali strani mediji, tvrdeći kako je par sudbonosno 'da' izgovorio u tajnosti, na zadnji dan prošle godine. Iako je Lady Gaga navikla na luksuz, crveni tepih i mnogo ljudi oko sebe, dodaje insider, za svoj je poseban dan željela nešto posve drugačije, stoga se Michaelu na vječnu ljubav navodno zaklela u intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti i objektiva kamera.

Navodno se vjenčanje održalo u vili u Malibuu. 'Prisustvovao je tek odabrani krug članova obitelji i prijatelja', otkrio je tada izvor. Ipak, par još uvijek nije potvrdio ove vijesti.