Stella, je li ti ponestalo angažmana? Manekenka uhvaćena kako skuplja smeće

Iako je jedan od najplaćenijih modela, ne libi se zaviriti u kantu sa smećem

Profimedia

'Što je jednom smeće, drugom je blago', ovako bi se ukratko mogle opisati posljednje fotografije belgijske manekenka Stelle Maxwell koju su paparazzi uhvatili u nesvakidašnjoj situaciji. Naime, tijekom vikenda, 30-godišnjakinja je prilikom šetnje četveronožnog ljubimca privukla pažnju kada je s hrpe odbačenog smeća pokupila neobičan predmet - jastučić u obliku hot doga.

Profimedia 

Profimedia 


Unatoč činjenici da je jedan od najpoznatijih modela u svijetu, a samim time i najplaćenijih, čini se da ni Stella nije imuna na dobar ulov na koji se može naletjeti uz kante za smeće pa je tako bez zadrške, nakon što je među odbačenim predmetima ugledala i ovaj jastuk poprilično neobičnog oblika, isti odlučila pokupiti i odnijeti vlastitoj kući.

Profimedia 

Profimedia 


U skupljanju 'blaga' manekenku je vjerno pratila njezina čivava koja je mirno stajala i promatrala gazdaricu koja je u ležernom izdanju, sivoj trenirci i predimenzioniranoj traper jakni, skupila 'hot dog' pored kojeg je stajao natpis 'besplatno'.

Profimedia 

Profimedia 

Hoće li ovaj jastučić krasiti njezin dnevni boravak, ili je isti uzela da posluži kao igračka njezinom četveronožnom ljubimcu, još uvijek se ne zna, ali je Stella svakako svojim primjerom pokazala kako recikliranje starih predmeta ne bi trebalo biti nikakav tabu.