Prije glume, Clooney je drugačije zarađivao: 'Žene su imale četiri prsta'

Prve godine u Hollywoodu bile su teške

Profimedia

Jedno od najslavnijih lica Hollywooda, 59-godišnji George Clooney, hvaljen je u industriji zabave na sva usta. Njegova popularnost ne temelji se samo na njegovim glumačkim vještinama, nego i po sjajnoj osobnosti, tvrde upućeni. 'Vječni neženja', kako su ga mediji prozvali prije nego je upoznao 17 godina mlađu suprugu Amal s kojom ima trogodišnje blizance Alexandera i Elle, za magazin Variety otkrio je čime se sve bavio prije nego je postao glumac.

Story 

Procjenjuje se da je glumac stekao bogatstvo od oko 500 milijuna dolara, no priznao je kako je prvih nekoliko godina u Hollywoodu bilo jako teško. 'Istina je da su prve dvije godine bile teške. Spavao sam na podu ili u ormaru, nisam imao automobil i biciklom sam se vozio na audicije', ispričao je. Zbog toga je radio i brojne neobične poslove kako bi se prehranio. 'Radio sam u građevini da bih nešto zaradio, ali kad su počeli ozbiljniji priljevi iz glume, nisam više morao nalaziti dodatne poslove', kazao je Clooney.

Unatoč ne baš lakom životu, nikad nije razmišljao da odustane. Na svoju je karijeru, kaže, gledao kao na maraton, a ne kao sprint. Jedan od najneobičnijih poslova kojima se bavio u tom razdoblju bio je – prodavanje ženskih cipela. 'Šokantno je bilo raditi kao prodavač. Prije svega, sve žene lažu o veličini stopala. Ne znam zašto. Primjerice, traže broj sedam, a vi vidite da je stopalo broj 10 i pokušavate tu desetku uglaviti u broj sedam. Nemoguće je', prisjetio se 59-godišnji glumac. Mnoge žene u tom razdoblju imale su samo četiri nožna prsta, dodao je Clooney. 'Postoji cijela generacija žena koje su se vjerojatno rodile oko 1910. godine i kojima je bio odrezan peti nožni prst kako bi mogle stati u cipele na petu'.

Profimedia 

Poznat i kao jedan od najvećih holivudskih šaljivdžija, bez obzira na to što danas zarađuje milijune, poručio je kako treba cijeniti svaki posao. Dobitnik Oscara i Zlatnih globusa, u glumačkim i redateljskim vodama već godinama uspješno 'pliva', a do 2014. godine, kada je upoznao Amal, 'plivao' je i brojnim vezama. Odvjetnica libanonskog porijekla uspjela je smiriti 'vječnog neženju'. Unatoč pisanjima medija kako je njihov brak u krizi, izgleda da se Amal i George i dalje vole kao prvog dana. Navodno su se čak i potajno ponovno vjenčali kako bi obnovili bračne zavjete i pokazali potporu i ljubav jedno drugome.