ČEKA SE SUĐENJE Bivši suprug Britney Spears ne prestaje raditi probleme

Nikako da se smiri

Profimedia

Nekada jedna od najuspješnijih pjevačica, danas posrnula pop ikona Britney Spears svakodnevno plijeni pažnju svojim neobičnim i neobjašnjivim ponašanjem te izjavama. Međutim, ovog puta u središtu pozornosti nije se našla ona, već njezin prvi suprug, 39-godišnji Jason Alexander, s kojim je bila u braku - 55 sati. Naime, problematični Jason završio je iza rešetaka, piše Mirror.

Naime, bivši suprug pop dive, koji se godinama bori s ovisnostima, optužen je za vožnju u pijanom stanju, nezakonitu upotrebu droge, ali i distribuciju droge. Međutim, tu nije kraj popisu. Jason je odbio alkotest te test na drogu, što se u Tennesseeju, gdje živi, smatra povredom zakona.

Ipak, idućeg je dana pušten, i to uz jamčevinu od dvije i pol tisuće dolara. Sudsko ročište zakazano je za 30. travnja, stoji u policijskom izviješću. Inače, ovo nije prvi puta da se kontroverni Jason našao 's druge strane zakona'. Naime, 2015. godine u zatvoru je proveo 111 dana, i to zbog fizičkog napada na člana obitelji. Osim toga, 'zaradio' je i tri godine uvjetnog zatvora, 25 sati rada za opće dobro, a morao je odlaziti i na savjetovanje o obiteljskom nasilju te je bio na odvikavanju od alkohola i droga, koje, čini se, nije 'urodilo plodom'. 

Profimedia 

Podsjetimo, Jason i Britney prijatelji su iz djetinjstva, a sudbonosno 'da' izgovorili su 2004. godine. Ipak, zahtjev za razvod podnijeli su samo 55 sati kasnije, tvrdeći kako ipak nisu jedno za drugo. Međutim, i dan danas su u dobrim odnosima.