Nakon otkazivanja vjenčanja, J.Lo priznala: 'Odradili smo terapiju'

Krajem prošle godine otkrila je kako se ona i Alex premišljaju oko vjenčanja, koje se vjerojatno neće ni dogoditi, a sada je još jednom zabrinula obožavatelje koji se brinu da je ljubav ovog para pri kraju

Instagram

Još prije godinu dana, svijet je jedva čekao vidjeti jedno od najiščekivanijih vjenčanja posljednjih godina - ono pjevačice Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza. 'Na put' im je tada stala pandemija, a krajem prošle godine J.Lo je šokirala javnost - priznala je kako se ona i zaručnik premišljaju oko toga žele li uopće stati pred oltar. Mnogi su tada počeli 'šuškati' o problemima u vezi ovog popularnog para, a nagađanja je ovih dana latino diva samo pojačala. Naime, iako tvrdi kako je sada sve u redu, priznala je kako su ona i Alex za vrijeme lockdowna - potražili pomoć stručnjaka.

Profimedia 

Naime, baš kao i mnogi parove diljem svijeta, poteškoće izazvane stresom, neizvjesnošću te pogotovo karantenom nisu zaobišle niti ovu 51-godišnjakinju i njezinog šest godina mlađeg zaručnika. Upravo o 'ljubavi u vrijeme' pandemije Jennifer je govorila u intervjuu za magazin Allure, čiji naslovnicu krasi upravo njezin lik.

Osvrnula se na činjenicu kako je zbog zloglasnog koronavirusa odgađano i njezino drugo čekano vjenčanje. 'Potrošili smo mjesece na organizaciju, to je trebala biti velika stvar, ali možda jednostavno nije bio pravi tajming. U međuvremenu smo odradili i terapiju, mislim da je to puno pomoglo našoj vezi. Treba ulagati u sebe i uvijek raditi na sebi', priznala je Jennifer.

Profimedia 

'Na početku pandemije svi smo se suočili s tjeskobom, kao da smo se odjednom našli u zoni sumraka. Ali drago mi je što sam napokon mogla provesti puno više vremena sa zaručnikom i djecom. Zajedno smo igrali bejzbol, slikali, posvetili smo se malim stvarima koje inače nismo stizali raditi', dodala je.

Profimedia 

Međutim, iako se prema njezinim riječima čini kako ponovo u njihovom odnosu 'cvjetaju' ruže, brojni obožavatelji nisu uvjereni u to. Naime, mnogi se pitaju zašto su potražili pomoć stručnjaka, a njezino priznanje povezali su s prošlogodišnjim, kada je priznala da se vjenčanje možda nikada neće ni dogoditi.

'Da, razmišljali smo o tome. U našim godinama, oboje smo već bili u braku, pa smo se pitali: 'Trebamo li se uopće vjenčati? Što nam to znači?'', započela je Jennifer gostujući kod Andyja Cohena.

'Sve ovisi o osobnim stavovima, želite li to uopće napraviti? Definitivno nema žurbe. Bilo je jako tužno jer smo se trebali vjenčati u lipnju u Italiji, sve smo isplanirali. Tako smo u ožujku ili travnju gledali sve što se događa i pomislili: 'Ovo se možda neće dogoditi. Italija je trenutno najgore mjesto na svijetu, a mi se tamo trebamo vjenčati. Tada sam ja rekla: 'Ok, moramo sve otkazati', nastavila je J.Lo, koja je, dodaje, s dragim nakon toga vjenčanje planirala krajem ove godine. Međutim, okolnosti im to ni tada nisu dopustile.

Profimedia 

'Bilo je to razočaravajuće', iskreno je rekla te priznala kako im je otkazivanje vjenčanja dalo priliku da bolje razmisle o tome što oboje žele u budućnosti. 'I onda si misliš: 'Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali misliš si i:'Želimo li mi to uopće? Bismo li trebali?' Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome', rekla je tada Jennifer.