Ovaj je slavni frajer po izboru princeze Diane najseksi muškarac na svijetu

Ona nije prva koja je za njega rekla je da zgodan, ali najseksi frajer na cijelom svijetu? Kad se pitalo Dianu, nije se dvoumila oko svog odabira

Profimedia

Zamislite da vas najpoznatija žena na svijetu, princeza iz naroda, opiše riječima 'najseksi muškarac na svijetu' - kako biste reagirali? A kako bi tek reagirala vaša partnerica? Ovo je pitanje za bivšeg američkog predsjednika, 74-godišnjeg Billa Clintona, koji je, prema opisu tragično preminuleprinceze Diane, svojedobno, na vrhuncu političke karijere, bio upravo to - najzgodniji muškarac.

Profimedia 

Ovu anegdotu o princezi koja nije skrivala naklonjenost prema američkom predsjedniku ispričao je za magazin People 90-godišnji američki investor i ulagač, Warren Buffett, koji je otkrio kako je ista nastala 1997. godine za vrijeme zabave u domu američke izdavačice Katharine Graham. Naime, Katharine, koja je preminula 2001. godine, a bila je poznata kao izdavačice obiteljskih novina The Washington Post, a kobne godine u kojoj je princeza tragično preminula, u svom je domu organizirala zabavu kojoj su, između ostalih, prisustvovali i glavni akteri - Lady Di i Warren Buffet.

Profimedia 

Diana je bila očaravajuća, a ja sam ispao potpuna katastrofa

 Prema riječima danas 90-godišnjaka, omiljenu princezu sreo je svega dva puta u životu, a oba su bila u Katherininom domu. 'Bio sam sam u prostoriji s Dianom kad sam je prvi put vidio. Nekako smo se oboje našli u toj knjižnici i tih 15 minuta, ja naprosto nisam znao što bih rekao. Nisam se mogao sjetiti ni vlastitog imena. Diana je bila očaravajuća, a ja sam ispao potpuna katastrofa', ispričao je Warren, a potom otkrio detalje anegdote s Billom Clintonom.

Profimedia 


'Bilo je to drugi put kad sam ju vidio i posljednji. Sjedila je preko puta mene za stolom u Katherininom domu. Taj dan je bila u posjeti Bijeloj kući gdje je vidjela Billa i za stolom je komentirala kako je on najseksi muškarac na svijetu. Ja sam ju slušao i bilo me je strah pitati tko je onda najmanje seksi muškarac jer sam se bojao da će odgovor biti - ja', opisao je duhovitu anegdotu američki poduzetnik.

Profimedia 

Inače, osim s Billom, britanska princeza bila je jako dobra i s njegovom suprugom, danas 73-godišnjom Hillary koja je svojedobno bila prisutna i na posljednjem ispraćaju tragično preminule princeze koji se odvio u rujnu 1997. godine. Nakon Dianine smrti, tadašnji američki predsjednik uputio je javno žaljenje za gubitkom tako značajne osobe, a posebno saučešće izrazio je njezinim sinovima, prinčevima Williamu i Harryju.

Profimedia 

Profimedia